Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της East Division 2 ο Μπυρακλής με μόλις πέντε διαθέσιμους αντιμετώπισε την Tune Squad BC με τη δεύτερη να επαναλαμβάνει την επιτυχία του πρώτου γύρου με πιο ..δραματικό τρόπο κερδίζοντας στο τέλος μετά από τέσσερις αγώνες !

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εκκίνηση. Προηγήθηκαν με 2-10 με τον Πιτσούνη να είναι ασταμάτητος με 13 πόντους. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο ανέκαμψαν και προσπέρασαν προσωρινά χάρη στους Λαδά (6) και Βαϊτση (4), αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι του Μπυρακλή τελειώνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 12-16.

Η Tune Squad διατήρησε την πρωτοπορία σε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο, παρότι το τέμπο χαμήλωσε. Πιτσούνης και Κουφόπουλος είχαν από έξι πόντους, με τους γηπεδούχους ωστόσο να παραμένουν πολύ κοντά χάρη στους Λαδά (5) και Καλογιάννη (4), για το 24-28 του ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο κινηθήκαμε και στην επανάληψη. Τα συγκροτήματα ήταν άστοχα με το ματς να πηγαίνει κατοχή με κατοχή. Ο Καλογιάννης είχε τέσσερις πόντους για τον Μπυρακλή,, ενώ Πιτσούνης και Λιόντος με τέσσερις έκαστος κράτησαν τους "Τόνους" μπορστά με 32-38 στο τριαντάλεπτο.

Οι Μπυρακλήδες τα έδωσαν όλα στο τέλος. Με την τριάδα Βαϊτση, Μπελεσιώτη και Λαδά (από 4π) ισοφάρισαν αρχικά. Όμως είχαν δύσκολο έργο απέναντι στον Πιτσούνη που το πήρε πάνω του και πέτυχε και τους εννέα πόντους για την ομάδα του. Με τη μοίρα του παιχνιδιού να κρέμεται σε μια κλωστή στο 44-45, ο Πιτσούνης παρότι αστόχησε σε δύο βολές έκλεψε τη μπάλα , κέρδισε το φάουλ, έβαλε στο 1.8" τις δύο επόμενες και διαμόρφωσε το τελικό 44-47, που δεν άλλαξε παρά το σουτ του Λαδά με τη λήξη !

Mvp ήταν ο bomber Γιώργος Πιτσούνης. Είχε 32 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Θανάσης Κουφόπουλος με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους Μπυρακλειδείς ξεχώρισε με double twenty ο Γιώργος Λαδάς έχοντας 21 πόντους, 24 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος !