Την καλή τους κατάσταση πιστοποίησαν οι Stovronto Raptors το Σαββατόβραδο στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού όταν και κατέβαλαν την αντίσταση των Sons of Kallipoli παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα με τον Σακελλαρίδη να έχει βάλει τη μπέρτα του σούπερμαν ! Έβαλε 17 πόντους και παρά τις ενέργειες των Γιαννουλάτου, Σούλα (από 4) και το τρίποντο του Ναρεκιάν από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με +6 (19-13) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Παρότι ο ρυθμός έπεσε αμφότερα οι Raptors διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης στη συνέχεια, Κάτι το τρίποντο του "φαρμακοχέρη" Μπουλέτου κάτι ο "Σακ" με ακόμα 3 πόντους κράτησαν τη διαφορά καθώς οι Καλλιπολίτες σκόραραν σχεδόν μόνο με τον Σούλα (5), με συνέπεια το 27-19 στο ημίχρονο.

Περίπου ίδια ήταν η εικόνα και μετά την ανάπαυλα. Το παιχνίδι είχε έντονα αμυντικούς προσανατολισμούς, με τον Σακελλαρίδη να σημειώνει ακόμα 3 πόντους για τους Stovronto, με τους Μπούτο και Μαυρόπουλο να έχουν από ένα καλάθι. Για τους Sons ο Σούλα είχε 4 πόντους, με τους Γιανουλάτο, Πρόκο και Νικόλα να συνεισφέρουν από δύο πόντους και το σκορ να είναι στο 35-29 στο τριαντάλεπτο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο έκρυβε τις συγκινήσεις. το συγκρότημα του Τζέρι Ναρεκιάν πίεσε και με τον Νικόλα (5) και το τρίποντο του Ρούσσου έφτασε ως το καλάθι (43-41) στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Σακελλαρίδη (6) να διατηρεί το προβάδισμα για τους Raptors. Ο Πρόκο αστόχησε σε ένα ζευγάρι βολών στα 7", με τον Μαρκουλή να διαμορφώνει το τελικό 44-41 !

Mvp ποιός άλλος από τον Γιάννη Σακελλαρίδη ; Είχε double double με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Δημήτρης Γιαννουλάτος, επίσης με double figures και 10 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Σε παίκτη κλειδί αναδείχθηκε ο Πέτρος Μαυρόπουλος με 4 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην αρχηγική εμφάνιση του Σακελλαρίδη και την ψυχραιμία των νικητών στο τέλος.