Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι UNBROKEN υποδέχτηκαν τους GLORY ROAD για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του ανατολικού ομίλου της Division 2. Oι τυπικά φιλοξενούμενοι ήλεγχαν σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του και έφτασαν σε μία ακόμη επικράτηση  (8η σερί) που τους οδηγεί στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ισορροπημένα τα πράγματα στην αρχή του δεκαλέπτου με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να πάρει κάποια καλή διαφορά. Στα μέσα της περιόδου το σκορ ήταν ισόπαλο (10-10) αλλά κάπου εκεί οι Glory Road ανέβασαν στροφές και με ένα γρήγορο 6-0 πήραν ένα προβάδισμα 6 πόντων (10-16) στο τέλος τους δεκαλέπτου. Πρωταγωνιστές σε αυτό το διάστημα του αγώνα ήταν οι Σεϊμένης και Σιφναίος με 5 πόντους έκαστος, ενώ οι UNBROKEN χτυπούσαν κυρίως με τον Νικολακόπουλο (7 πόντοι).

Η φόρα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Ο Σιφναίος συνέχιζε στο βιολί του και η διαφορά έφτασε μέχρι τους 13 (10-23). Οι UNBROKEN έβγαλαν αντίδραση και μέ ένα δικό τους μικρό σερί μείωσαν σε 17-23.  Οι GLORY ROAD δεν πτοήθηκαν και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με ένα εντυπωσιακό επιμέρους 5-17 που έφερε το μέγιστο προβάδισμα των 18 πόντων (22-40).

Μετά την ανάπαυλα, οι GLORY ROAD κατέβασαν τους διακόπτες. Δυσκολευόντουσαν πολύ στο σκοράρισμα κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι UNBROKEN που με μπροστάρηδες τους Νικολακόπουλο και Βεργόπουλο μείωσαν στους 9 πόντους στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου (36-45).

Στην τελευταία περίοδο το μπλακ άουτ αφορούσε και τις δύο ομάδες. Το επιμέρους σκορ 3-2 τα λέει όλα. Μία βολή του Νικολακόπουλου, ένα καλάθι του Ριζά και ένα δίποντο του Σεϊμένη διαμόρφωσαν το 39-47 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς κανείς εκ των δύο δεν κατάφερε να βρει ρυθμό επιθετικά.

Μvp: Αθόρυβη η συνεισφορά του Σίνη που πάντως είχε το κορυφαίο efficiency για την ομάδα του με 4 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα.

Παίκτης-κλειδί: Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ο Γιάννης Σεϊμένης με 19 πόντους.

Για τους UNBROKEN ξεχώρισε ο Νικολακόπουλος με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασσίστ, 1 κλέψιμο και 20 efficiency.