Το βράδυ της Παρασκευής στο δεύτερο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι Αναλώσιμοι φιλοξένησαν τους Γέροντες με σκοπό να πάρουν την εντέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τους Αχλαδιανάκη (5), Κουμέρτα (4) και από (2) οι Καλάβριας και Αναγνωστόπουλος. Οι Αναλώσιμοι έμειναν κοντά στο σκορ με τον Ντούγια να πετυχαίνει 9 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο , με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 11-13.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε ίδιο χαρακτήρα. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μεϊντάνης και Ντούγιας από (6) με δύο τρίποντες βόμβες ο καθένας, ενώ για τους Γέροντες ο Αρχέλαος σκόραρε 13 πόντους και κράτησε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 29-32.

Μετά την ανάπαυλα οι Αναλώσιμοι με σερί 11-5 μέχρι το 24’ πήραν προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Χρηστακάκο να πετυχαίνει (8) πόντους με 2 τρίποντα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ιδιο τέμπο και για το υπόλοιπο της περιόδου με ακόμη ένα σερί 9-0. Οι Γέροντες προσπάθησαν να κρατήσουν κοντά την ομάδα τους με τον Δημόπουλο να πετυχαίνει (5) και διαμόρφωσαν το σκορ σε 49-40.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουν το παιχνίδι. Για τους φιλοξενούμενους ο Δημόπουλος και ο Αρχέλαος σκόραραν από (6) και (4) ο Κουμέρτας. Για τους Αναλώσιμους ο Μανώλης και ο Χρηστακάκος σκόραραν από (6) και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 66-58.

MVP: Αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ντούγιας ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ με δύο λάθη και 20 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player: Ήταν ο Σωτήρης Χρηστακάκος ο οποίος σημείωσε 20 πόντους με 5 ριμπάουντ και 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μέχρι και 9 πόντων και δεν κοίταξαν πίσω αλλά και στις καλές τους άμυνες στην τρίτη περίοδο.