Για την 14η στροφή της East Division 2 οι Glory Road φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στο "Γ. Μελισσηνός" τους Legacy και όπως και στον πρώτο γύρο πέτυχαν μια άνετη νίκη !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια στο παρκέ ! Με εκκίνηση σπρίντερ προηγήθηκαν με 14-2 χάρη στους Ακαρέπη, Ι. Σεϊμένη (από 5), Σιφναίο (4) και Μανωλιάδη (3) ξεφεύγοντας με διψήφια διαφορά.Οι αντίπαλοι τους είχαν τον Τυλιγάδα να σημειώνει ένα τρίποντο και μείωσαν κάπως σε 19-11 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τον Ολύμπιο να αναλαμβάνει χρέη σκόρερ με 8 ππόντους και τη συνδρομή των Γεωργαντή και Λειβαδιά (από 4) με επιμέρους 3-10 μείωσαν στο καλάθι, ωστόσο τόσο ο Σιφναίος (8) όσο και ο Μανωλιάδης (7) κράτησαν το προβάδισμα για τους Glory Road με 36-31 στη μέση της διαδρομής.

Ο δρόμος της ..δόξας έγινε ..αεροπορικός διάδρομος στην επανάληψη. Με τον Σιφναίο να βλέπει το καλάθι σα βαρέλι με 14 πόντους και 4 τρίποντα, και τους Ι. Σεϊμένη (7) και Ακαρέπη (6) να σιγοντάρουν εξίσου έξω από την περίμετρο, η διαφορά απογειώθηκε. Στην αντίπερα όχθη απειλούσε μόνο ο Γεωργαντής (8), με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 65-42 !

Έτσι, τα δέκα τελευταία λεπτά πήραν διαδικαστικό χαρακτήρα. Μανωλιάδης με επτά και Ολύμπιος απότην άλλη με εννέα διαμόρφωσαν το καθόλα δίκαιο τελικό 83-60 !

MVP: Ο Λυκούργος Μανωλιάδης με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί  όντας πρώτος σκόρερ ο Μανώλης Σιφναίος με 29 πόντους (7/17 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Ολύμπιος με double double και 18 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Οι νικητές πάτησαν το γκάζι μετα τα πρώτα είκοσι λεπτά και δεν ξανακοίταξαν πίσω !