Το βράδυ της Τετάρτης(27/3) οι Sallas Mavericks φιλοξένησαν τους Old Dogs για την Division 2 West Group,με τους γηπεδούχους να παίρνουν την 10η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 15-10. Για τους Mavs ο Αρβανιτάκης πέτυχε (6) πόντους με δυο συνεχόμενα τρίποντα στο 5΄, ο Χριστοδούλου σκόραρε (4) και (3) ο Σφήκας, για τους φιλοξενούμενους ο Παναγούλιας και ο Μουστάκας να πετυχαίνουν από (4) και ο Μιχαηλίδης Ι. σκόραρε (2).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους γηπεδούχους να αυξήσουν την διαφορά, με σερί 6-0 στο 11΄, και ο πίνακας έδειχνε 28-21 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Old Dogs ο Μιχαηλίδης Ν. πέτυχε (5) και οι Σκαφίδας, Μουστάκας και Λύκουρας από (2), για τους γηπεδούχους οι Χριστοδούλου, Αρβανιτάκης και Φασούλας σκόραραν από (3).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι και αύξησαν την διαφορά και το σκορ διαμορφώθηκε 57-29 στο τριαντάλεπτο. Οι Sallas Mavericks με τους Σφήκα να πετυχαίνει 10 πόντους μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ επιθετικά, ο Αρβανιτάκης να προσθέτει 9 πόντους στο παλμαρέ του με τρεις τρίποντες βόμβες και τον Χριστοδούλου με (5) και buzzer beater τρίποντο στη λήξη του δεκαλέπτου, για τους φιλοξενούμενους οι Κούρβας, Λύκουρας, Παπαγεωργίου και Μουστάκας σκόραραν από (2).

Στη τέταρτη περίοδο οι άμυνες δυνάμωσαν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά ανεπιτυχώς και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 63-44. Ο Σκαφίδας πέτυχε (5) πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο, ο Μιχαηλίδης Ν. σκόραρε (4) και από (3) οι Κούρβας και Λύκουρας για τους Old Dogs, ενώ για τους γηπεδούχους ο Γλέντης (3) και (2) ο Φραγκουλίδης με τους Mavs να παίρνουν την δέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Δημήτρης Χριστοδούλου ο οποίος σκόραρε 14 πόντους με 100% ποσοστό ευστοχίας (4/4 δίποντα και 2/2 τρίποντα), μάζεψε 1 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ πραγματοποίησε 4 κλεψίματα με 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Μουστάκας, ο οποίος πέτυχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ με 15 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Στέφανος Αρβανιτάκης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην καλή επιθετική λειτουργεία των γηπεδούχων, όπως και στην ενέργεια που πρόσφερε η second unit στην διάρκεια του παιχνιδιού.