Για τη South Division 2 οι Shakers υποδέχτηκαν τους Stovronto Raptors στο Ίλιον το βράδυ της Κυριακής και πιάνοντας σπουδαία απόδοση σημειώσαν την 11η συνεχόμενη νίκη τους !

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της κατάστασης. Με  τους Κάτσα (9), Κατσίγερα (7) και Χαρατσή (5) να πυροβολούν από τα 6.75 πήραν διψήφια απόσταση, με τους αντιπάλους τους να μην μπορούν να ακολουθήσουν (Μπιζίκος 5π) τον ρυθμό, για το 30-7 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Οι Shakers έτρεχαν με τις πάντες , με τους Χαρατσή (6), Γρίβα (5) και Παππά (4) να σκοράρουν με άνεση. Απότην άλλη πλευρά οι Μπιζίκος (8) και Σακελλαρίδης (6) ήταν οι μόνες σταθερές απειλές για τους Raptors, με το ημίχρονο να κλείνει στο 52-23.

Παρόμοιο μοτίβο είχαμε και στην επανάληψη.  Kάτσας με εννέα, Κατσίγερας με οκτώ και Γρίβας με 4 ήταν οι δραστήριοι των Shakers, με τους Μπούτο , Σακελλαρίδη (από 4) και το τρίποντο του Μαρκουλή να είναι οι σκόρερ των φιλοξενουμένων, για το 77-38 στο τριαντάλεπτο.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν εντελώς απελευθερώμενα και στην τελική ευθεία. Ο Δημουλής σκόραρε εννέα πόντους , κι ο Παππάς επτά για τους Shakers , ενώ ο Σακελλαρίδης με οκτώ και ο Ανθίτης με τέσσερις διαμόρφωσαν από την αντίπερα όχθη το τελικό 99-54.

MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Κατσίγερας με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιάννης Σακελλαρίδης με double double και 18 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Κάτσας που μέτρησε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Από τα πρώτα λεπτά η ποιότητα, τα μεγέθη και η ταχύτητα των νικητών έκαναν τη διαφορά.