Για την 14η αγωνιστική της South Division 2 οι ελλειπείς (μόλις έξι) Sons of Kallipoli υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό τους Pioneers , με τους δεύτερους να παίρνουν τη ρεβάνς χάρη στην καλή τους απόδοση , αλλά όχι και τη διαφορά που είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο, για μόλις έναν πόντο !

Αρχικά η αναμέτρηση ήταν σε ισορροπία. Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις με τους Πρόκο (5), Σούλα (4) και το τρίποντο του Γιαννουλάτου, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν κατά πόδας χάρη στους Χατζηιγνατίου (4) και Ιφτιχάρ (3) , για το 16-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι στη συνέχεια. Με τον Χατζηιγνατίου να μην σταματιέται έχοντας 12 πόντους και 2 τρίποντα και τους Ιφτιχάρ (4) και το τρίποντο του Πλακα ξέφυγαν με διψήφια διαφορά. Για τους Καλλιπολίτες ο Πρόκο είχε 4 πόντους και ο Γιαννουλάτος ένα ακόμα τρίποντο, με το σκορ να είναι στο 25-36 στη μέση της διαδρομής.

Οι παίκτες του Τ. Ναρεκιάν ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη με τον Σούλα (8) να πυροβολεί από μακριά, όπως και ο Γιαννουλάτος (5) πλησιάζοντας. Ο Χαραλαμπόπουλος με 4 πόντους και η ομαδική λειτουργία στην επίθεση των "Πρωτοπόρων" (Χατζηιγνατίου, Ιφτιχάρ, Μανίνας και Γαρυφάλλου από ένα καλάθι) δεν τους άφησαν να πλησιάσουν πιο πολύ από το 42-48 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία λεπτά οι Pioneers είχαν περισσότερες δυνάμεις . Χατζηιγνατίου και Χαραλαμπόπουλος πρόσθεσαν από 4 πόντους και παρά τις ενέργειες των Σούλα (6) και Α. Ναρεκιάν (3) από την άλλη πλευρά το ροζ φύλλο κατέληξε στα χέρια τους με το τελικό 48-61 !

MVP αναδείχθηκε με double double o Σωτήτης Χατζηιγνατίου έχοντας 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους καλύτερους επίσης με double figures ήταν ο Λαουρέν Σούλα με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Ομάρ Ιφτιχάρ με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε :  Στην ποσότητα αλλά και την υπεροπλία στο ζωγραφιστό για τους νικητές.