Την καλή τους φόρμα πιστοποίησαν οι The Margi το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Μελισσηνός" όταν για τη 14η στάση της East Division 2, υποδέχθηκαν τους Los Tromos και ανεβάζοντας αισθητά την απόδοση τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά έφτασαν σε ένα ακόμα ροζ φύλλο που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι ομάδες έπαιξαν γρήγορο και όμορφο μπάσκετ αμφότερες στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ν. Ξανθάνη (6), Κριμπουρα (4) και Κουτσούμπα (3), με τους αντιπάλους τους να στηρίζονται στο δίδυμο Μπαζούλα (8) και Θεοδωρίδη (5) για να ακολουθούν κατά πόδας, για το 17-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια οι Margi με σερί 9-0 με τον Ν. Ξανθάκη να είναι ασταμάτητος με 12 πόντους, και τους Τουρκαντώνη (5) και Μπίλια να σιγοντάρουν από τα 6.75 πήραν διαφορά εννέα πόντων. Οι Tromos έμειναν σε κοντινή απόσταση με τους Νταντινάκη, Μπαζούλα και Γιαννακόπουλο να έχουν από πέντε πόντους έκαστος για να πάμε στη διακοπή του ημιχρόνου με το σκορ στο 42-34.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι πέταγαν φωτιές ! Προεξεχόντων των Κουτσούμπα (9) και Ν. Ξανθάκη (6) πραγματοποίησαν ένα 11-0 που τους έφερε στο +20 και καθώς από την άλλη πλευρά αντιδρούσε μόνον ο Γιαννακόπουλος (7π), προηγήθηκαν με 65-46 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ, με τους Ν. Ξανθάκη (7) και τουρκαντώνη (4) να διακρίνονται για τους Margi, ενώ ο Βεντούρης με πέντε και ο αμπάτης με ένα τρίποντο διαμόρφωσαν από την άλλη πλευρά το απόλυτα δίκαιο τελικό 78-56.

Mvp αναδείχθηκε με double double o Νίκος Ξανθάκης, που μέτρησε 29 πόντους , μάζεψε 10 ριμπάουντ ενώ είχε και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Πέτρος Γιαννακόπουλος με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Τουρκαντώνης έχοντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μισό και επικράτησαν άνετα.