Σ' ένα ματς που καθ' όλη τη διάρκεια η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε χαμηλά επίπεδα οι Cold n Steak Warriors κατάφεραν να επικρατήσουν των Sons of Kallipoli 41-38 και να μπούνε πλέον σε τροχιά playoffs.

Ο αγώνας ξεκίνησε με χαμηλό σκορ στα πρώτα λεπτά (3-4) υπέρ των φιλοξενούμενων με Γιαννουλάτο και Λάουρεν.Το ματς συνέχισε να είναι ισορροπημένο σ' όλο το δεκάλεπτο με τις άμυνες να κυριαρχούν κι εν τέλει μ' επιμέρους 6-5 υπέρ των 'Πολεμιστών' με Καραντώνη και Βάτσο να έρχεται ισοπαλία στο τέλος του δεκαλέπτου (9-9).

Στη δεύτερη περίοδο οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν μέχρι το 14-13 με Πιτσικάλη για Cold n Steak και Λάουρεν για Sons of Kallipoli για ν' ακολουθήσει σερί 6-0 από τους φιλοξενούμενους με Λάουρεν και Στεργιανό για το 14-19.Το ημίχρονο έληξε 16-19 με δίποντο του Καλόγρη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αρχικά ανέβασαν τη διαφορά στους 7 (16-23) με Λάουρεν και Τάσο Ναρεκιάν και στη συνέχεια στους 10 (18-28) με Τέλχο και Λάουρεν.Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κι απάντησαν με σερί 9-0 από Μαργαρίτη, Βάτσο και Ζευκιλή για το 27-28.Το δεκάλεπτο έκλεισε στην ισοπαλία (30-30) με τρίποντο του Μαργαρίτη κινενα δίποντο του Λάουρεν.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μ' επιμέρους 7-2 προσπέρασαν με 5 (37-32) με Βάτσο, Μαργαρίτη και Καραντώνη.Οι Sons of Kallipoli έφεραν το ματς στην εκ νέου ισοπαλία μ' επιμέρους 1-6 (38-38) με Λάουρεν,Τέλχο και Γιαννουλάτο.Στο σημείο εκείνο οι Cold n Steak φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και μ' ένα δίποντο αρχικά και μια βολή του Ζευκιλή στη συνέχεια πήραν το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 41-38.

MVP του αγώνα ο Μαργαρίτης που έκανε double double με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ.