Δείχνοντας από την αρχή τα δόντια τους και με τρομερή διάθεση και ενέργεια οι The Margi πήραν μια άνετη νίκη, πιάνοντας στο 10-4 τους Legacy BC και πλέον υπερέχουν και στη μεταξύ τους ισοβαθμία αφού κάλυψαν τους 8 πόντους με τους οποίους είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

Το ματς ξεκίνησε με ένα 0-6 για τους φιλοξενούμενους που πολύ γρήγορα βρέθηκαν στο 4-13 με πρωταγωνιστές τους Τουρκαντώνη και Νίκο Ξανθάκη. Με όπλο το transition, με εξαιρετική συγκέντρωση στην άμυνα και τρίποντα από τους Κοτταρινό και Κριμπούρα η διαφορά πήγε στους 14 πόντους (12-26) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Κύλας και Καλιτζέος έδωσαν κυρίως σκορ στους Legacy BC στο διάστημα αυτό.

Ακολούθησε ένα πιο ισορροπημένο δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αναχαιτίσουν κάπως την ορμή των The Margi. Για να το πετύχουν αυτό χρειάστηκαν μερικά τρελά καλάθια του Βασαμανίδη που κάτω από πολύ δύσκολες προϋποθέσεις έβρισκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στο διχτάκι. Οι Margi είχαν πλουραλισμό στην επίθεση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 22-37.

Πραγματοποιώντας το καλύτερο τους αμυντικά δεκάλεπτο και με τη μία όμορφη συνεργασία στην επίθεση να διαδέχεται την άλλη, οι The Margi έβαλαν τέλος στην υπόθεση νίκη από το τρίτο δεκάλεπτο. Με επιμέρους 4-17 ξέφυγαν με +18 (26-54) με τον Κουτέλι να κόβει (3 τάπες σύνολο) τον Νίκο Ξανθάκη να ράβει (9 πόντοι στο τρίτο δεκάλεπτο) και τον Κριμπούρα να μοιράζει ιδανικά.

Τυπική υπόθεση το τελευταίο δεκάλεπτο που έδωσε την ευκαιρία να μας προσφέρουν highlights και οι δύο ομάδες. Ο Νίκος Ξανθάκης συνέχισε να σκοράρει ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Τσιμπάκης. Τυλιγάδας και Καλιτζέος οι πρωταγωνιστές επιθετικά για τους Legacy BC στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κερασάκι της μεγάλης νίκης των The Margi και οι 4 πόντοι του Ξένου στα τελευταία λεπτά του αγώνα που πανηγυρίστηκαν έντονα από όλη την ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης, με all around εμφάνιση, ο Αλέξανδρος Κριμπούρας με 11 πόντους, 11 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 19 efficiency. Για τους Legacy BC ξεχώρισε ο Άγγελος Καλιτζέος με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 20 efficiency.

Παίκτης κλειδί των νικητών ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, Νίκος Ξανθάκης, που κατέγραψε 21 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 15 efficiency.

Το ματς κρίθηκε στην ενέργεια και τη διάθεση για γρήγορο παιχνίδι των νικητών σε συνδυασμό με τις ελλείψεις με τις οποίες παρατάχθηκαν οι ηττημένοι.