Για τη South Division 2 οι Shakers υποδέχτηκαν τους COLDnSTEAK Warriors στον Κορυδαλλό το βράδυ της Κυριακής και πιάνοντας σπουδαία απόδοση σημείωσαν την 13η συνεχόμενη νίκη τους !

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της κατάστασης. Με  τους Κάτσα (6) και Γρίβα (5) σε πρώτο ρόλο ξεκίνησαν με ένα 17-5. Παρά την προσπάθεια των Βάτσου (5) και Μαργαρίτη (4) προηγήθηκαν με 18-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Ο Παππάς πήρε τη μπάγκετα με 11 πόντους για τους Shakers που σκόραραν με άνεση. Από την άλλη πλευρά Μαργαρίτης με έξι και Καραντώνης με πέντε  ήταν οι μόνες σταθερές απειλές για τους "Πολεμιστές", με το ημίχρονο να κλείνει στο 40-23.

Παρόμοιο μοτίβο είχαμε και στην επανάληψη.  Kαρανδρέας με οκτώ και Παππάς με πέντε διακρίθηκαν για τους γηπεδούχους, με τους Μαργαρίτη (4) και Μακαρατζή (3) να είναι οι πιο δραστήριοι για τους αντιπάλους τους για να πάμε στο τριαντάλεπτο με double score (66-33).

Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν εντελώς απελευθερώμενα και στην τελική ευθεία. Οι ColdNSteak βρήκαν χώρους δράσης με τους Ζευκιλή (8) και Μακαρατζή (7) να πετυχαίνουν όμορφα καλάθια, ενώ τόσο ο Κάτσας (8) όσο και οι Καρανδρέας(6), Χαρατσής και Παππάς (από 3) διαμόρφωσαν το ευρύ τελικό 94-53.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Σπύρος Κάτσας. Είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 12 ασιστ , 4 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Μιχάλης Ζευκιλής με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο Χάρης Παππάς που μέτρησε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Από τα πρώτα λεπτά η ποιότητα, τα μεγέθη και η ταχύτητα των νικητών έκαναν τη διαφορά.