Υπόθεση ενός δεκαλέπτου και 9η σερί νίκη η The Margi!!!  

Υπόθεση ενός δεκαλέπτου ήταν για τους The Margi ο αγώνας απέναντι στους Tune Squad, για να φτάσουν τις 9 σερί νίκες. Με την ομάδα του Ξανθάκη να βάζει πλώρη μόνο για την κορυφή του ομίλου, που αυτή την στιγμή συγκατοικεί μαζί με τους KobraKai και τους Legacy BC. Ενώ από την άλλη πλευρά οι Tune Squad αρχίζουν να νιώθουν την ανάσα των ομάδων που είναι εκτός playoff και θα πρέπει στις τελευταίες 5 αγωνιστικές να κάνουν σημαντικές νίκες για να είναι στα playoff.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ντέρμπι με τις ομάδες να ψάχνουν τις γρήγορες επιθέσεις και με το σκορ να κλείνει στο 27-33. Ο Πιτσούνης αλλά κυρίως ο Κουφόπουλος κράτησε στο ματς τους Tune Squad. Με την τετράδα Τουρκαντώνη, Μπίλια, Κριμπούρα και Τσιμπάκη από τους Margi, να έχει βάλει τις βάσεις για νίκη.

Για να φτάσουμε στο τρίτο και καταιγιστικό δεκάλεπτο που με πρωταγωνιστή σε ένα ακόμα ματς τον Τουρκαντώνη ήρθε η ένατη σερί νίκη για τους Margi. Με συμπαραστάτη τον πολύ καλό Τσιμπάκη μέσα στις δύο ρακέτες και τους πόντους από Κριμπούρα και Μπίλια στο ανοιχτό γήπεδο έτρεξαν ένα σερί 18-0 για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 23-3. Με την διαφορά να πηγαίνει από τους 6 στους 26 και να υπογράφουν την νίκη της ομάδας. Το δεκάλεπτο του τρόμου για τους Tune Squad έσωσε ένα τρίποντο του Κουφόπουλου ώστε να μην γράψουν μηδέν στην επίθεση. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τελείως τυπική διαδικασία, με τους πάντες να περιμένουν την κόρνα της λήξης, που τελικά μας βρήκε στο 36-70 για τους The Margi.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Τουρκαντώνης τελείωσε με 24π. μοίρασε 5ασιστ μάζεψε και 10(9-1)ριμπάουντ με 29eff. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κουφόπουλος  με 18 πόντους 9(9-0) ριμπάουντ, 2 ασιστ.

Παίκτης-κλειδί  ο Τσιμπάκης που έκανε double double με 14 πόντους 14(11-3) ριμπάουντ, 2 ασιστ και 4 κλεψίματα συμπλήρωσε άριστα τον Τουρκαντώνη.

Το ματς κρίθηκε: στην μεγαλύτερη δημιουργία των Margi αλλά και στην ικανότητα να ανοίξουν το γήπεδο και να βγάλουν αιφνιδιασμούς. Οι οποίοι σκότωσαν τους Tune καθώς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο.