Απόγευμα Σαββάτου στην Καισαριανή, οι Glory Road πήραν την δέκατη πέμπτη φετινή τους νίκη, καταφέρνοντας να επικτρατήσουν εύκολα με εντυπωσιακό μπάσκετ των Los Tromos με 62-77.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, αφού από τα πρώτα λεπτά δεν άφησαν τους Los Tromos να πάρουν ανάσα με το επιβλητικό τους μπάσκετ, τις σφιχτές, τους άμυνες και τις κόντρα αντεπιθέσεις τόσο του Σεϊμένη Ι. όσο και του Μανωλιάδη, έκαναν το εντυπωσιακό σερί 13-27 . Από την άλλη μεριά οι Los Tromos δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν καθόλου στον ρυθμό των φιλοξενούμενων, σκοράροντας μόλις 13 πόντους.

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν συνέχεια κόντρα αντεπιθέσεις με κύριο δράστη τον Σεϊμένη Ι. και να τον ακολουθεί στο σκοράρισμα ο Σαχτούρης εξασφάλισαν διαφορά 26 πόντων! Οι γηπεδούχοι δεν ήταν παραγωγικοί και κατάφεραν να πετύχουν μόνο 9 πόντους. Λήξη πρώτου ημιχρόνου 22-48.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι  πορτοκαλοί κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αφού με την πλειοψηφία της ομάδας να σκοράρει ακατάπαυστα, ήταν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το  έκτο ροζ φύλο τους . Στην αντίπερα όχθη, κύριος πυλώνας σκοραρίσματος των άσπρων ήταν ο Σεϊμένης. Το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 42-58. 

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι Los Tromos συνέχισαν να σκοράρουν, αλλά ήταν πλέον αργά, με το τελικό 62-77 να φαντάζει δίκαιο.

MVP: Ο Γιάννης Σεϊμένης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με 33 πόντους, 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 7 κλεψίματα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τηγάνης με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Παίκτης κλειδί: Από κοντά και ο Λυκούργος Μανωλιάδης που πραγματοποίησε double-double με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ 

Που κρίθηκε το ματς: Στο πρώτο ημίχρονο που οι Glory Road ήταν επιβλητικοί και στις δύο μπασκέτες του γηπέδου.