Για τη 17η πράξη της East Division 2 η ελλιπής (με μόλις πέντε διαθέσιμους ) Tune Squad BC υποδέχτηκε το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα τους Legacy, με τους δεύτερους να παίζουν παραγωγικό μπάσκετ μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να φτάνουν με άνεση στη δωδέκατη τους νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και με τους Ολύμπιο (8) και Γεωργιάδη (4) προηγήθηκαν με 13-0. Ο Πίτσούνης αντέδρασε με 9 πόντους και δύο τρίποντα για τους αντιπάλους τους που μείωσαν σε 9-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά διευρύνθηκε στη συνέχεια, καθώς πέρα από την επιθετική λειτουργία (Κύλας 6, Δούκας 4) οι Legacy έκαναν καλή δουλειά και στα μετόπισθεν. Δέχτηκαν μόλις επτά πόντους (Ivanof & X. Χόκιας από ένα καλάθι, Πιτσούνης ένα τρίποντο) για να φτάσουν στο 16-30 στο πέρας του πρώτου ημιχρόνου.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν αποκλειστικά στον Πιτσούνη (9π) και καθώς από την άλλη πλευρά υπήξε πολυφωνία (τυλιγάδας 6, Ολύμπιος 4, Γεωργιάδης 3) οι Legacy εκτόξευσαν τη διαφορά στο 25-47 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταί λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένο μπάσκετ με στόχο το καλό θέαμα. Δούκας και Ολύμπιος πρόσθεσαν ακόμα έξι πόντους στον λογαριασμό τους με τους Γεωργιάδη και Ρουσσόπουλο να προσφέρουν από τέσσερις διαμορφώνοντας το ευρύ τελικό 32-67.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Θανάσης Κύλας. Είχε 10 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα μπλοκ. Καλύτερος για την Tune Squad BC αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Πιτσούνης με 25 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Ολύμπιος που μέτρησε 21 πόντους, 11 ριμπάουντ (double figures) και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα υπερ τους.