Το βράδυ της Δευτέρας οι All Star Survivors φιλοξένησαν τους Fatherland Havaliers με τους δεύτερους να παίρνουν την δωδέκατη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να έχουμε φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες, με το σκορ να διαμορφώνεται 13-13, καθώς οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 7-0 αλλά οι Fatherland ανέκαμψαν με δικό τους σερί 0-8. Για τους All Star Survivors ο Κρατημένος πέτυχε (8) πόντους μαζεύοντας και 3 επιθετικά ριμπάουντ και (3) οι Κυριακίδης και Βεϊσάκης, για τους φιλοξενούμενους ο Ζαφειρόπουλος Α. σκόραρε (9) με δυο τρίποντα και (4) ο Γάκης.

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με σερί 4-16 στο μετά το 15΄ και ο πίνακας έδειχνε 23-36. Για τους Havaliers ο Βασιλάκος πέτυχε (8), ο Ζαφειρόπουλος Α. πρόσθεσε στο παλμαρέ του (6) πόντους και ο Κάββουρας Β. (3), για τους γηπεδούχους ο Κουμπής και ο Κυριακίδης σκόραραν από (3) με ένα εύστοχο ο καθένας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και το σκορ διαμορφώθηκε 36-56. Οι All Star Survivors με τον Κουμπή (6) με δυο τρίποντα και τον Βεϊσάκη με (4) και 3 ριμπάουντ, για τους φιλοξενούμενους ο Γάκης σκόραρε 10 πόντους μαζεύοντας και 5 ριμπάουντ και ο Κάββουρας Τ. ευστόχησε σε ένα τρίποντο.

Στη τέταρτη περίοδο χαλάρωσαν οι άμυνες και οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ αλλά ήταν αργά, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 61-70. Ο Ζαφειρόπουλος Α. και ο Γάκης σκόραραν από (6) και ο Παπανικολάου πέτυχε (2) πόντους για τους Fatherland, ενώ για τους γηπεδούχους οι Αλέξης, Κυριακίδης και Βεϊσάκης πέτυχαν από (6) και ο Μακρής σκόραρε (3), με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

MVP: Ο «πύργος» Νίκος Γάκης ο οποίος σκόραρε 21 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και 6 τάπες με 35 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Αλέξης, ο οποίος πέτυχε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ με 12 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Αρτέμης Ζαφειρόπουλος με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 28 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη δεύτερη περίοδο, όπου οι νικητές πήραν διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω.