Για την 17η αγωνιστική της South Division 2 οι Spartans υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό τους Sons of Kallipoli με τους δεύτερους να αποδίδουν σπούδαιο μπάσκετ χάρη στην άμυνα τους και έτσι να παίρνουν μια σημαντική νίκη υποθήκη για την τετράδα του ομίλου καθώς "δίπλωσαν" τις επιτυχίες επί των αντιπάλων τους !

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι από τα πρώτα λεπτά. Με όπλο την ευστοχία τους από μακρινή απόσταση με τους Ναρεκιάν , Σούλα (από έξι πόντους) και τον Γιαννουλάτο (3) αντιπαρήλθαν στα τρίποντα των Κουσούλη, Αρφαρά και Κυριαζίδη από την άλλη πλευρά προηγούμενοι με 12-21 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Καλλιπολίτες ανέβασαν κι άλλο στροφές στη συνέχεια.  Ο Νικόλλα ήταν ασταμάτητος με 14 πόντους και μαζί με τους "Τέλχο" (4) και ένα ακόμα τρίποντο του Σούλα διεύρυναν το προβάδισμα τους καθώς μόνο ο Μιχαλακάκος (7) απαντούσε για τους Σπαρτιάτες, με το σκορ να φτάνει στο 22-46 στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξε το παραμικρό μετά την ανάπαυλα. Οι Sons κυριάρχησαν με τον Τελχολλάρι (7) να είναι ο πρωταγωνιστής αλλά και τους υπόλοιπους να βάζουν το λιθαράκι τους. Για τους αντιπάλους τους Μιχαλακάκος με πέντε και Κυριαζίδης με τέσσερις δεν έφταναν για να μικρύνουν την απόσταση που έφτασε στο 33-62 στο τριαντάλεπτο.

Τα δέκα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Αρφαρά (4) και Κουσούλη (3) ενώ για τους παίκτες του Τζέρι Ναρεκιάν, το δίδυμο Σούλα (5) & Νικόλλα (4) υπέγραψε το ροζ φύλλο με το ευρύ 45-77 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Νικόλλα. Είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 6 κλεψίματα & 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θοδωρής Μιχαλακάκος με double double και 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Λαουρέν Σούλα καταγράφοντας 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές κυριάρχησαν σε άμυνα κι επίθεση εξαρχής και δεν άφησαν περιθώριο για αμφισβήτηση !