Για τη 19η στροφή του πρώτου γκρούπ της North Division 2 οι Αιθέρες φιλοξένησαν τους Climaland και αποδίδοντας καλύτερα στο δεύτερο μέρος πήταν όχι μόνο τη νίκη αλλά κάλυψαν και τη διαφορά με την οποία είχαν χάσει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Δύο όψεις είχε η αναμέτρηση στο ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι με τα τρίποντα από τους Κουρκουρή , Μπεράκη (από 5) και Λαμπρόπουλο (3) προηγήθηκαν με 11-3 όμως οι αντίπαλοι τους ισοφάρισαν προσωρινά με το δικό τους 11-3 με τους Παρασκευόπουλο, Μαργέλο (από 4) , Νικολετσόπουλο και Σ. Τρύφο (από 3π), για το 16-18 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το ντέρμπυ καλά κράτησε και στη δεύτερη περίοδο. Οι Αιθέρες πήγαν στο +5 με τις βόμβες τριών πόντων του Νικολετσούπουλου, όμως οι Climaland ανταποκρίθηκαν με το δικό τους 6-0 με τους Ψαρρά (4) και Τζίκα (3) προσπερνώντας με την ελάχιστη δυνατή τιμή (28-29) στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να αποσπαστούν μετά την ανάπαυλα με τον Νικολετσόπουλο να κάνει πράγματα και θαύματα. Με 12 πόντους και τη συνέργεια του Μ. Τρύφου (5) και σερί 12-0 πήγαν στο +8, όμως ένα 8-0 από την αντίπερα όχθη με τις τρίποντες βόμβες του Λαμπρόπουλου (9) και την ενέργεια από τους Κουρκουρή και Τζίκα (από 5π) επανέφεραν τους Climaland, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 52-48 στο τριαντάλεπτο.

Παρότι αναμέναμε ντέρμπυ εως εσχάτων στην τελική ευθεία οι Αιθέρες κυριάρχησαν ! Με τον Παρασκευόπουλο (8) να δίνει έξτρα ώθηση και τους Μαργέλο (4) και Σ. Τρύφο (3) σε πρώτο ρόλο και τη γρανιτένια άμυνα τους (επέτρεψαν μόλι έξι πόντους - Μπεκράκης 4) πήραν διψήφια διαφορά από τους κουρασμένους αντιπάλους τους και την συντήρησαν με σχετική ευκολία ως το τελικό 67-54 !

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Νίκος Νικολετσόπουλος έχοντας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη ! Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Δήμος Ακρίβος που μέτρησε 4 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Mike Τρύφος με 7 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Το ξέσπασμα των νικητών στα τελευταία λεπτά ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη σε ένα κλειστό παιχνίδι.