Για την 19η πράξη της West Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου οι Αναλώσιμοι φιλοξένησαν στο Ίλιον τη Basxetonia που είχε μόλις πέντε διαθέσιμους. Πάτησαν το γκάζι μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πήραν μια άνετη νίκη παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εκκίνηση με τον Στρατηγόπουλο να είναι σε άριστη κατάσταση με 11 πόντους και τους Κολιομίχο (5), Κανιώτη και Σαβέριο να βομβαρδίζουν από μακριά αποκτώντας διάφορα εννέα πόντων . Οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν μόνο στους Μεϊντάνη (6) και Κοταράκο (5) μένοντας όμως πίσω στο σκορ με 13-22 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τη μπάλα στο ζωγραφιστό με τον Κοταράκο (10) να στήνει πάρτυ. Συνάμα η άμυνα τους έσφιξε και επέτρεψε μόλις πέντε πόντους. Όταν δε μπήκαν στα σουτ από τους Ντουγια (6), Αντωνιάδη (4) & τον πρόεδρο Νικολόπουλο, οι Αναλώσιμοι πήραν διψήφια απόσταση με 39-27 στη μέση της διαδρομής. 

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τους Αναλώσιμους που είχαν πιο πολλές λύσεις και μετά την ανάπαυλα. Με την τριπλέτα Μεϊντάνη (7), Μπέλλου και Ντούγια ( από 6π) διεύρυναν το προβάδισμα παρά την προσπάθεια του Στρατηγοπούλου (8) για τη Basxetonia με το σκορ να είναι στο 60-42 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Αναλώσιμοι κάλπαζαν με τους Λιάσκα και Μεϊντάνη (από 8π) να ηγούνται αλλά και να μοιράζουν αφειδώς ασίστ για τους Κοταράκο (4), Ντούγια και Νικολόπουλο ( από ένα τρίποντο) . Οι κουρασμένοι κιτρινόμαυροι είδαν τον Κολιομίχο να ευστοχεί δις έξω από την περίμετρο διαμορφώνοντας το απόλυτα δίκαιο τελικό 87-54.

Mvp του αγώνα με triple double figure ήταν ο Βασίλης Μεϊντάνης με 23 πόντους, 16 ριμπάουντ, 10 ασιστ,2 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν o Γιώργος Στρατηγόπουλος που μέτρησε 23 πόντους , 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 μπλοκ.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κοταράκος με double double και 19 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλόκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: οι νικητές ξέφυγαν στο σκορ και με το βάθος του ρόστερ τους δεν ανησυχήσαν ως το τέλος .