Παίζοντας στο γνώριμο ρυθμό τους οι Pop 69 επικράτησαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Anubis στο πλαίσιο της 19ης στάσης του πρώτου γκρούπ της North Division 2, και αγκάλιασαν την τρίτη θέση του ομίλου κυνηγώντας πλέον και την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 6-0 και με τον Λυμπερόπουλο να δείχνει το ταλέντο του με 14 πόντους παρέμειναν κοντά στο σκορ. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο με την τριπλέτα Τζάνου (7), Παπαδημητρίου (5) και Καρακάση (4) ισορρόπησαν και προσπέρασαν με 16-18 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Pop69 σανίδωσαν το γκάζι! Σκόραραν 26 πόντους με τους Μουσαϊλίδη (6), Τζάνο (5), Τσιαούση και Νίκα (από 4) σε πρώτο πλάνο και πάρα την προσπάθεια από τους Λιακόπουλο (6) και Λυμπερόπουλο (5) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά (29-44) στο ημίχρονο.

Ο Λυμπερόπουλος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του με 12 πόντους μετά την ανάπαυλα βρίσκοντας συμπαράσταση από τα 6.75 με τον Θ.Κασβίκη (6) για τους Anubis που προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ.  Βρήκαν όμως απέναντι τους το ντουέτο Παπαδημητρίου (8) και Τζάνου (6) αλλά και τον δυναμικό Ψαράκη (3) που κράτησαν τους φιλοξενούμενους στον αφρό με 55-65 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία μίλησαν οι bombers των Pop. Εγγλέζος με έξι , Νίκας και Μουσαϊλίδης με πέντε βρήκαν στόχο έξω από την περίμετρο καταβάλλοντας τη σθεναρή αντίσταση τόσο του Λυμπερόπουλου (5) όσο και του Λιακόπουλου (4), διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο με το τελικό 71-86 !

Mvp με double figures αναδείχθηκε ο Μανώλης Παπαδημητρίου με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Απο τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στάθης Λυμπερόπουλος με 36 πόντους , 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Σταμάτης Τζάνος που μέτρησε 18 πόντους, 1 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές πήραν διαφορά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και την διατήρησαν χάρη στο γρήγορο παιχνίδι τους.