Οι Athenian Warriors επιβλήθηκαν με το εμφατικό 83-36 των Itah Jazz, για τη 19 αγωνιστική στο North Group 2 της Division 2.

Οι «πολεμιστές» έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί 4 αγώνων κι έκαναν καθοριστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, ανεβαίνοντας στο 5-14. Μάλιστα, «ντούμπλαραν» τις νίκες κόντρα στους τυπικά φιλοξενούμενοι, οι οποίοι «έπεσαν» στο 2-16 και δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. 

Οι Athenian Warriors μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά και με καλάθι του Λούβαρη προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (30-18 στο 12’) κόντρα στους οι Itah Jazz, οι οποίοι έπαιξαν με απουσίες κι αυτό δεν τους επέτρεψε να είναι ανταγωνιστικοί. 

Η διαφορά άρχισε να πηγαίνει από νωρίς σε πολύ υψηλά επίπεδα και «άγγιξε» το +20 (41-22) στο ημίχρονο, έπειτα από το buzzer beater του Δημητρακόπουλου. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μετά την ανάπαυλα, οι Athenian Warriors συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι κι οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να πλησιάσει την «50άρα»! 

Player of the Game: Ο Μίλτος Δημητρακόπουλος σε αρκετές περιπτώσεις έμοιαζε να βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι, σκοράροντας ακόμα και buzzer beater από το κέντρο του γηπέδου! Τελείωσε το ματς, έχοντας 29 πόντους με 10/15 σουτ, συν 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ κι ένα κλέψιμο. 

Παίκτης «κλειδί» ο Κομνηνός Λούβαρης, ο οποίος έκανε «αθόρυβα» πολλά πράγματα στο παρκέ. Μέτρησε 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ κι ένα κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα και τις περισσότερες λύσεις που είχαν οι Athenian Warriors, οι οποίοι έλεγξαν απόλυτα το ματς σε όλη τη διάρκεια του.