Σε ένα κλειστό παιχνίδι οι OLD DOGS επιβλήθηκαν στο τέλος των AVENGERS με 43-46.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν τρίποντο με τον Αντωνίου ενώ ο Βρεττός με τον ίδιο τρόπο έκανε το 6-1. Ο Γκέος μείωσε αρχικά ενώ ο Κούρβας έκανε το 6-5. Με 1/2 βολές του Γκέου ήρθε και η ισοφάριση με τις 2 ομάδες να μην σκοράρουν άλλο καλάθι σε ένα κακό 1ο δεκάλεπτο.

Ο Γκέος με τον Σκαφίδα σκόραραν για να απαντήσει ο Βρεττός με τρίποντο. Ο Σαριγιάννης σκόραρε από κοντά ενώ ο Χαντζής με τρίποντο ισοφάρισε το ματς. Ο Σαριγιάννης ήταν ασταμάτητος και με τρίποντο και νέο καλάθι από κοντά έκανε το +5. Ο Κυριακίδης με 4 πόντους του απάντησε αλλά με καλάθια των Γκέου και Καμπάνη έγινε το 16-21.

Και πάλι ο Γκέος σκόραρε αλλά ο Βρεττός απάντησε με τρίποντο. Με τους Γκέο και Σαριγιάννη οι OLD DOGS ξέφυγαν με 8. Ο Αντωνίου μείωσε αλλά ο Κούρβας με τρίποντο έκανε το +9 για τη μεγαλύτερη διαφορά στο ματς. Οι AVENGERS με τρίποντα του Βρεττού και καλάθι του Κυριακίδη κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο ενώ οι Λύκουρας και Χαντζής έκαναν το 33-34.

Με τρίποντο του Σκαφίδα ξεκίνησε το 4ο δεκάλεπτο ενώ ο Γκέος έκανε το 33-39. Ο Βρεττός με ένα ακόμα τρίποντο κράτησε όρθια την ομάδα του ενώ ο Αντωνίου με σουτ μείωσε στον πόντο. Ο Γκέος κατάφερε να τρυπώσει και να σκοράρει εκ νέου ενώ ο Καμπάνης με τρίποντο έδωσε αέρα 6 πόντων στην ομάδα του. Οι AVENGERS δεν το έβαλαν κάτω και με τον συνήθη ύποπτο Βρεττό με τρίποντο με ταμπλό και καλάθι του Αντωνίου μείωσαν ξανά στον πόντο. Ο Μουστάκας από κοντά σκόραρε το πιο κρίσιμο καλάθι στο ματς ενώ οι AVENGERS δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην τελευταία φάση του ματς.

MVP της αναμέτρησης ο Γκέος με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

για τους AVENGERS ο Βρεττός είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ με 6 τρίποντα.

Το ματς κρίθηκε: Στο τελευταίο λεπτό οι OLD DOGS ευτύχησαν να σκοράρουν ενώ οι AVENGERS δεν κατάφεραν να κλέψουν τη νίκη.