Την καλή τους κατάσταση επιβεβαίωσαν κατά την 19η αγωνιστική οι Baskethoopers όταν το βράδυ της Κυριακής συνάντησαν τους COLDnSTEAK Warriors στο νεό κλειστό του Κορυδαλλού και με μια καλή εμφάνιση αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για τα πλέι οφ επικρατώντας με άνεση !

Τα πρώτα δέκα λεπτά ανήκαν εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους. Με τον Σχοινοπλοκάκη (8) να πυροβολεί από τα 6.75 και τον Ανδρίτσο να προσφέρει, πέρα από τα ριμπάουντ και 4 πόντους αλλά κυρίως με την άμυνα τους να καθηλώνει τους αντιπάλους τους στους τέσσερις πόντους, πήραν διψήφια διαφορά (14-4).

Οι Πολεμιστές αντέδρασαν στη συνέχεια. Ο Μαργαρίτης πήρε μπροστά με οκτώ πόντους και μείωσαν στους πέντε, ωστόσο Παυλόπουλος και Χαλκιάς (από 4π)  κράτησαν την πρωτοπορία για τους Hoopers με 24-17 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι Baskethoopers απογειώθηκαν ! Με πολύπλευρη συμμετοχή στην επίθεση (Αδελφουλάκος 5, Χαλκιάς 4, Πετρόχειλος 3 κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά και παρά την προσπάθεια των Μαργαρίτη (6) και Καραντώνη (3) από την άλλη πλευρά, έφτασαν στο +18 (44-26) στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Η απόσταση μεγάλωσε κι άλλο ως το +23 στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Ανδρίτσο (5) , Αδελφουλάκο (4) και Πετρόχειλο (3) στην πρώτη γραμμή, ωστόσο οι ColdNSteak βρήκαν χώρους στην τελική ευθεία και με τον Μαργαρίτη (13π) να δείχνει ασταμάτητος, μείωσαν ως το τελικό 59-48.

MVP με double double αναδείχθηκε ο Rodman των φτωχών Νίκος Ανδρίτσος. Είχε 11 πόντους, 27 ριμπάουντ κι ένα λαθάκι. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο γιάννης Μαργαρίτης, επίσης με double figures και 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Φίλιππος Αδελφουλάκος με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές αξιοποίησαν τη δυνατή τους ρακέτα στο έπακρο και ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο μισό δεν ανησύχησαν !