Σημαντική νίκη πέτυχαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ οι People Café όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Fatherland Havaliers στο πλαίσιο της 19ς πράξης του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 καλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά με την οποία είχαν ηττηθεί στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αρχικά τα συγκροτήματα ισορρόπησαν δίχως να βρουν σπουδαίο ρυθμό αμφότερα. Οι γηπεδούχοι βασίστηκαν στην περιφέρεια με τους Χ. Καββουρα (5) , Παπανικολάου και Αποσκίτη να σκοράρουν από τα 6.75 με τους αντιπάλους τους να αντιπαραθέτουν τον εξαιρετικό Μυλωνά (10π) για να προηγηθούν με βραχεία κεφαλή (11-12) στα πρώτα δέκα λεπτά .

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στόχο έξω από την περίμετρο στη συνέχεια με τους Γεωργίου (8) και Δεληγιάννη (6) να δίνουν τον τόνο και πάρα την προσπάθεια των Αποσκίτη και Γάκη (από τρείς πόντους) κράτησαν το προβάδισμα με 27-34 στη μέση της διαδρομής.

Οι ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπισθεν μετά την ανάπαυλα..Οι Fatherland εβαλαν τη μπάλα στο ζωγραφιστό με τους Γάκη (5π), Γιόβα και Παπανικολάου ( από 4π) . Στην αντίπερα όχθη τόσο ο Μυλωνάς (6) όσο και οι Μαρούλης (5) και Καλογεράκος (4) κράτησαν τα σκήπτρα για την παρέα του Καρτσιμαδάκη , με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 42-49.

Η τελική ευθεία αποτέλεσε το προσωπικό σόου του Μυλωνά . Τράβηξε μόνος του το κουπί των "Καφετζήδων" με δέκα πόντους και παρά τις ενέργειες του Γάκη (5) και του Αποσκίτη (3) χάρισε το ροζ φύλλο καλύπτοντας και τους τρεις πόντους με τους οποίους είχαν χάσει στον πρώτο γύρο, με το τελικό 52-59 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μαρούλης έχοντας 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Προσπάθησε πιο πολύ για τους ηττημένους με double double o σέντερ Νίκος Γάκης που μέτρησε 13 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα μπλοκ.

Τον παίκτη κλειδί αλλά και πρώτο σκόρερ αποτέλεσε ο Άγγελος Μυλωνάς με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν πιο αποφασιστικοί και διέθεταν περισσότερες λύσεις στην επίθεση.