Για τη 19η αγωνιστική της West Division 2 οι Γέροντες φιλοξένησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον τους Sallas Mavericks με τους δεύτερους να πιάνουν μεγάλη απόδοση σε όλο το σαραντάλεπτο και να κατακτούν με άνεση το ροζ φύλλο.

Το καλό βράδυ φάνηκε με το καλησπέρα για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν στο παρκέ με τσίτα τα γκάζια ! Ο Αρβανιτάκης πυροβολούσε από μακριά (9π με 3 τρ.), όπως και ο Τσουκάτος (7π) και μαζί με τη βοήθεια στο ζωγραφιστό από τους Σφήκα και Φασούλα (από 4π) πήραν γρήγορα διαφορά, απέναντι στους Αρχέλαο (6) και Τσιβούλα (5) από την άλλη πλευρά, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο στο +10 (18-28).

Στη συνέχεια οι Mavericks επέτρεψαν μόλις 6 πόντους (Κουμέρτας 4) και με το second unit (Φραγκουλίδης 7, Γκούβας 4) να αναλαμβάνει δράση διεύρυναν τη διαφορά (24-41) στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξε κάτι μετά τη διακοπή. Σφήκας με οκτώ και Φασούλας με τέσσερις τελειώναν εύκολα φάσεις στη ρακέτα, με τη διαφορά να κινείται πέριξ των είκοσι πόντων, ενώ Κουμέρτας, Αρχέλαος (από 4) και το τρίποντο του Γ. Γεροντίδη ήταν οι καλές στιγμές για τους Γέροντες. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 39-59.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να επιδίδονται σε ελεύθερο μπάσκετ. Αρχέλαος και Τσιβούλας (από 3) ήταν οι πιο δραστήριοι των γηπεδούχων, ενώ ο Κρεμαστάς με δέκα πόντους διαμόρφωσε το ευρύ τελικό 50-76.

MVP με double double ήταν ο Αλέξανδρος Σφήκας. Είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα κλέψιμο. Καλύτερος για τους Γέροντες παρουσιάστηκε ο Θοδωρής Κουμέρτας με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Στέφανος Αρβανιτάκης με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασιστ και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε : Στην πληρότητα των νικητών καθόλο το σαραντάλεπτο.