Το βράδυ της Παρασκευής οι Halligators φιλοξένησαν τους All Star Survivors με τους πρώτους να παίρνουν την 13η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες, με το σκορ να διαμορφώνεται 21-17, καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 0-8 αλλά οι Halligators ανέκαμψαν με δικό τους σερί 9-0. Για τους All Star Survivors ο Κυριακίδης πέτυχε (7) πόντους και (6) ο Βεϊσάκης, για τους γηπεδούχους ο Αθανασιάδης σκόραρε (7) και (5) ο Μεταξάς.

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους Halligators να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με σερί 15-2 μέχρι το 13΄ και ο πίνακας έδειχνε 49-31 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους γηπεδούχους ο Αθανασιάδης πέτυχε (12), ο Τζώρτζης (5) πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και ο Αντωνόπουλος (3), για τους All Star Survivors ο Βεϊσάκης και ο Κυριακίδης σκόραραν από (6) και Πιτσίνιαγκας (2).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και το σκορ διαμορφώθηκε 69-47 στο τριαντάλεπτο. Οι All Star Survivors με τον Βεϊσάκη (5) με ένα τρίποντο, τον Κρατημένο με (4) και 3 ριμπάουντ και από (3) οι Κυριακίδης και Πιτσίνιαγκας, για τους Halligators ο Σακελλαράκης σκόραρε 6 πόντους, ο Αντωνόπουλος πέτυχε (5) και ο Μεταξάς (4).

Στη τέταρτη περίοδο χαλάρωσαν οι άμυνες και οι γηπεδούχοι αύξησαν την διαφορά, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 95-55. Ο Αθανασιάδης πέτυχε (9), ο Μεταξάς (7) και (4) ο Ζερδές για τους Halligators, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Βεϊσάκης (4), ο Χατζόγλου και ο Κρατημένος από (2) με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν ξανά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

MVP: Ο Κώστας Αθανασιάδης ο οποίος σκόραρε 30 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα με 34 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Βεϊσάκης, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ με 26 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Θανάσης Αντωνόπουλος με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 22 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε μετά τη δεύτερη περίοδο, όπου οι νικητές πήραν διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω.