Για τη 19η αγωνιστική της West Division 2 το Σαββατόβραδο στο Ίλιον αναμετρήθηκαν οι Indiana Pagers με τους Thunderclutch,με τους πρώτους να επικρατούν χάρη στο καλό τους φίνις !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 8-2 χάρη στον Αδαμόπουλο (6) όμως οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν γρήγορα και με την τριπλέτα Μαυροδημητράκη (6), Θ. Ηλιόπουλου (4) και το τρίποντο του Ψαράκη προσπέρασαν με 10-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο ρυθμός έπεσε κι άλλο στη συνέχεια με τις ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ως το +5 με τα καλάθια του Θ. Ηλιόπουλου (4) αλλά οι Pagers αντέδρασαν με σερί 6-0 με τον Μουτεσίδη (4) δραστήριο και με καλάθι του Στιβακτάκη προηγήθηκαν με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (20-19) στο ημίχρονο.

Η μονομαχία και ο κλειστός χαρακτήρας της αναμέτρησης διατηρήθηκαν και μετά την ανάπαυλα. Οι ομάδες πήγαιναν κατοχή με κατοχή. Ο Δερβεντζής είχε πέντε πόντους για την Ιndiana ενώ Δανατσόπουλος και Θ. Ηλιόπουλος σκόραραν από τέσσερις από την άλλη με το σκορ να διαμορφώνεται σε 32-31 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Ο Θ. Ηλιόπουλος έβαλε τους Thunderclutch μπροστά με το ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα καλό διάστημα. Με επιμέρους 8-2 και τους Δερβεντζή και Αδαμόπουλο να σκοράρουν από πέντε πόντους έκαστοςέφτασαν στο +5 αποκτώντας παράσταση νίκης και παρά τα καλάθια των Κόλλια και Ψαράκη ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 43-39.

MVP αναδείχθηκε ο κάπτεν Αλέξανδρος Αδαμόπουλος. Είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα λαθάκι. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Μαυροδημητράκης με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Στέλιος Δερβεντζής έχοντας 14 πόντους, 2 ασιστ , 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο μίνι ξέσπασμα των νικητών στην τελική ευθεία .