Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε άπαντες στο στρατόπεδο των LA Slippers θα πρέπει να αισθάνονται άκρως ικανοποιημένοι από τον τρόπο που πήραν την ενδέκατη νίκη τους , καθώς οι «γαλανόλευκοι» παίζοντας εξαιρετικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού  επικράτησαν των Tune Squad BC με σκορ 57-31.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ του Μελισσηνός, έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο, κράτησαν τον αντίπαλο στους τέσσερις πόντους, είχαν συνεργασίες για highlights και το 18-4 του πρώτου δεκαλέπτου ήρθε ως φυσική συνέχεια των προαναφερθέντων. 

Τo δεύτερο δεκάλεπτο δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς τελείωσε με το επιμέρους 11-9. Ο Μηλιώνης μπήκε στην επιθετική εξίσωση του παιχνιδιού και με τη βοήθεια τόσο του Μεσεδάκη όσο και του Γραματικόπουλου, εξασφάλισαν διαφορά 16 πόντων. Λήξη πρώτου ημιχρόνου 29-13.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και διεύρυναν περισσότερο τη διαφορά. Ο κύριος πυλώνας σκοραρίσματος των Tune Squad BC ήταν ο Πιτσούνης. Το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 43-22.

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, αφού κυμάνθηκε σε χαλαρό τέμπο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 57-31 υπέρ των LA Slippers.