Για τη 19η πράξη της East Division 2 o Mπυρακλής υποδέχτηκε την Κυριακή στο "Γ. Μελισσηνός" τους Hoopfellas και με το δίδυμο Μαζιώτη - Λαδά να πιάνει μεγάλη απόδοση μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πήρε , όπως και στον πρώτο γύρο τη νίκη !

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι με τους Τουρλή, Μαζιώτη και Λαδά βρήκαν την αντίσταση του Καλαλέ (6π) και προηγήθηκαν με 13-10 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια όμως διεύρυναν το προβάδισμα τους καθώς ο Καλογιάννης ανέβασε την απόδοση του με 9 πόντους παρέα με τον Λαδά (6) και τον Τουρλή (4). Με σερί 9-0 πήγαν σε double score και παρά τα τρίποντα από τους Μπέλμπα και Ζαχαρία κράτησαν την διψήφια απόσταση (34-20) στο ημίχρονο.

Οι Μπυρακληδείς γκάζωσαν μετά την ανάπαυλα. Με το κουαρτέτο των Σαραφάκη (5), Τουρλή, Βαϊτση και Λαδά (από 4π) έφτασαν στο +20. Από την αντίπερα όχθη απείλησαν μόνον οι Μπέλμπας & Αργυριάδης (από 4π) με συνέπεια το 54-32 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Μαζιώτης πυροβολούσε από τα 6.75 (6) και ο Λαδάς (4) με τον Τουρλή έφτασαν τη διαφορά στο +26. Κελέτσης και Καλαλές με τέσσερις πόντους απάντησαν περιστασιακά για τους Hoopfellas διαμορφώνοντας με τη σειρά τους το ευρύ τελικό 69-46.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Γιώργος Λαδάς. Είχε 17 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σπύρος Καλαλής - Καλαλές με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Στέλιος Μαζιώτης με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έτρεξαν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και είχαν αγωνιστική ισορροπία επικρατώντας πλήρως.