Πέμπτη βράδυ στον Κορυδαλλό οι Pioneers BC πήραν την ενδέκατη φετινή τους νίκη, καταφέρνοντας να επικρατήσουν των μαχητικών Spartans με 52-60 για την 19η αγωνιστική της South Division 2.

Δυνατές μονομαχίες και γρήγορο μπάσκετ μας έδωσαν οι δυο ομάδες από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς ήθελαν και οι δύο πολύ τη νίκη. Οι Pioneers BC ήταν ελαφρώς καλύτεροι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καταφέρνοντας να πάρουν +8 διαφορά από τους γηπεδούχους. Λήξη πρώτου δεκαλέπτου 5-13.

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν συνέχεια κόντρα αντεπιθέσεις με κύριο δράστη τον Χατζηγνατίου και με εξαιρετικές ασίστ του Ομάρ, εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας στο +4. Από την άλλη μεριά οι Spartans άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους και έμειναν κοντά στο σκορ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 20-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Spartans μπήκαν με πάθος στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το δέκατο τρίτο τους ροζ φύλλο της χρονιάς, χάρη στις  τρίποντες βόμβες του Κουσούλη κράτησαν τη διαφορά στους 5. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ άστοχοι και με κακές επιστροφές, έδωσαν το δικαίωμα επιστροφής στους γηπεδούχους. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 34-39.