Για την 19η στάση της South Division 2 oι Vikings υποδέχτηκαν την Κυριακή στο "Θ.Πούτος" τους Stovronto Raptors με τους δεύτερους να κάνουν μια πολύ σημαντική νίκη που τους εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή τους στα πλει οφ και τους φέρνει προ της εξάδας του ομίλου !

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο παραγωγικοί. Με την άμυνα τους να εγκλωβίζει τους αντιπάλους τους στους τέσσερις μόλις πόντους και τους Μπιζίκο (8) και Σακελλαρίδη (4) να οδηγούν την κούρσα στην επίθεση προηγήθηκαν με 4-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Vikings δεν κατόρθωσαν να βρουν ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο σκοράροντας περιστασιακά με τους Ζαχαράτο (3), Κολιούση και Μπεχράκη (από ένα καλάθι). Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν οι Stovronto με πολυφωνία (Μπιζίκος ένα τρίποντο, Σακελλαρίδης, Μαρκουλης, Μαυρόπουλος και Μπούτος από δύο πόντους) για να αποκτήσουν διψήφια διαφορά (13-23) στη μέση της διαδρομής.

Οι Σκανδιναβοί επιχείρησαν να βρουν το δρόμο προς τη Βαλχάλα μετά την ανάπαυλα. Με τους Μπεχράκη (5) και Γιαπράκη (4) σε πρώτο πλάνο μείωσαν ως τους τέσσερις, αλλά ο Μπιζίκος (5) και ο Μπουλέτος με τα τρίποντα τους κράτησαν το προβάδισμα για τους Raptors με 26-33 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι παίκτες του Κουλούρη εξαπέλυσαν την αντεπίθεση. Με τον Γιαπράκη να ντύνεται Θωρ με επτά πόντους κι ένα τρίποντο , μαζί με τους Κολιούση (5) και Μπεχράκη (4) έφτασαν σε απόσταση ενός σουτ (36-39) όμως ι αντίπαλοι τους δεν μάσησαν ! Με τον Σακελλαρίδη (5) , το τρίποντο του Νικολάκη, τους Μπιζίκο (3) και Μπούτο(2) κράτησαν το οχυρό και πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 45-49 !

MVP ήταν ο Γιάννης Σακελλαρίδης. Είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double o Κώστας Γιαπράκης με 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί και συνάμα πρώτο σκόρερ αποτέλεσε ο Νίκος Μπιζίκος μετρώντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν εξαρχής το πάνω χέρι και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους !