Στην πρεμιέρα της West Division 2 οι Thunderclutch φιλοξένησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον τους Αναλώσιμους, με τους δεύτερους να πραγματοποιούν μια σαρωτική εμφάνιση κατακτώντας με άνεση το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν !

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι με τους Κοταράκο και Χρηστακάκο (8 και 4 πόντους αντίστοιχα) μετέφεραν το παιχνίδι κάτω απ' το καλάθι όπου και κυριάρχησαν συνάμα με την γρανιτένια τους άμυνα (δέχθηκαν μόλις ένα καλάθι από τον Κόλλια), για το 2-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Η διαφορά πήγε στο +20 (2-22), με τους Αναλώσιμους να βάζουν στην εξίσωση και τους Πολύδωρο και Καστανιά μαζί με τον σταθερό Κοταράκο (από 4π έκαστος) καθώς από την άλλη πλευρά το καλάθι φαινόταν σαν δαχτυλίθρα για βελόνες (Κόλλιας 3, Ψαράκης και Γεωργακίου από 2).  Σκορ ημιχρόνου 9-32.

Ίδια και απαράλλαχτη η συνέχεια μετά τη διακοπή. Ο Χρηστακάκος (9π) πρόσφερε θέαμα με τον πρόεδρο Νικολόπουλο (3π) να σιγοντάρει από τα 6.75 και την απόσταση να ξεμακραίνει. Για τους Thunderclutch o Kαραλούλης σημείωσε δύο θεαματικά καλάθια κι ο Γεωργακίου άλλο ένα, για το 15-47 στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι ομάδες έπαιξαν απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καραλούλης (4), Κόλλιας (3), Σαλαπάτας (2) & Ψαράκης (1), ενώ στην αντίπερα όχθη ο Χρηστάκακος (5), παρέα με τις παλιοσειρές (Νικολόπουλος 2, Λιάσκας 3) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο 25-59.

Mvp αναδείχθηκε ο Σωτήρης Χρηστακάκος έχοντας 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. 

Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Παναγιώτης Κοταράκος καταγράφοντας 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Κόλλιας με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές επέβαλλαν το ρυθμό τους εξαρχής και δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση !