Πέμπτη βράδυ στον Κορυδαλλό, οι Spartans πήραν την ενδέκατη φετινή τους νίκη, καταφέρνοντας να επικτρατήσουν εύκολα με εντυπωσιακό μπάσκετ των  ColdnSteak Warriors με  45-78.

Δυνατές μονομαχίες και γρήγορο μπάσκετ μας έδωσαν οι δυο ομάδες από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς ήθελαν και οι δύο πολύ την φετινή τους νίκη. Οι Spartans ήταν ελαφρώς καλύτεροι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καταφέρνοντας να πάρουν +2 διαφορά από τους γηπεδούχους. Λήξη πρώτου δεκαλέπτου 12-14. 

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα άλλαξε για τα καλά. Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν συνέχεια κόντρα αντεπιθέσεις με κύριο δράστη τον Κουσούλη και να τον ακολουθεί στο σκοράρισμα ο Κυριαζίδης και διαβάζοντας υποδειγματικά το γήπεδο, βγάζοντας εξαιρετικές ασίστ ο Ασημίδης, εξασφάλισαν διαφορά 12 πόντων! Οι γηπεδούχοι αν και παραγωγικοί δεν κατάφεραν να σταματήσουν το επιθετικό κρεσέντο τον Spartans.  Λήξη πρώτου ημιχρόνου 24-36. 

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι μαύροι ήταν πιο αποτελεσματικοί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και διεύρυναν περισσότερο τη διαφορά στο +14 Ο κύριος πυλώνας σκοραρίσματος των μπλε ήταν ο Μαργαρίτης. Το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 39-53

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, αφού κυμάνθηκε σε χαλαρό τέμπο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 45-78 υπέρ των Spartans.

Mvp αναδείχθηκε ο Aσημίδης. Είχε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 10 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μαργαρίτης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 6 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Μιχαλακάκος καταγράφοντας 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ και  3 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές κυριάρχησαν σε άμυνα κι επίθεση εξαρχής και δεν άφησαν περιθώριο στους γηπεδούχους για το comeback!