Για την 20η στροφή της East Division 2 οι Legacy με την εξαιρετική απόδοση του ντουέτου Ολύμπιου και Βασαμανίδη έκαμψαν την αντίσταση των Los Tromos την Κυριακή στην Καισαριανή παραμένοντας στη δέυτερη θέση του ομίλου.

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά δίχως να βρουν ιδιαίτερο ρυθμό αμφότερες. Οι μεν γηπεδούχοι με ομαδική επιθετική λειτουργία (Δούκας ένα τρίποντο, και Ολύμπιος, Βασαμανίδης, Α. & Κ. Γεωργιάδης από ένα καλάθι) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας χάρη στον Τηγάνη (7π) και το καλάθι του Καράμπελα για το 11-9 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Legacy με τους Ολύμπιο (9) και Βασαμανίδη (7) να κυριαρχούν επιθετικά ανέβασαν σιγά σιγά τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά μόνο ο Γιαννόπουλος (7π) απειλούσε, με συνέπεια το 30-19 στο ημίχρονο.

Κατά την τρίτη περίοδο το ίδιο δίδυμο ( Ολύμπιος και Βασαμανίδης) έλαμψε ! Με 10 & 8 πόντους αντίστοιχα και το τρίποντο του Τυλιγάδα οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα την κατάσταση απέναντι στους Τηγάνη (6) και Καράμπελα (5), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 53-36 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά με την υπόθεση νίκη να έχει κριθεί οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ. Τηγάνης με 10 και Τσιγώνιας με 8 ήταν οι πιο παραγωγικοί για τους Los Tromos, ενώ στον αντίποδα ο Ολύμπιος πρόσθεσε ακόμα οκτώ πόντους, ο Κ. Γεωργιάδης επτά κι οι Βασαμανίδης και Δούκας από τέσσερις με τους Legacy να φτάνουν με άνεση στο ροζ φύλλο με το τελικό 76-57 !

Mvp αναδείχθηκε με double double o Αλέξανδρος Ολύμπιος. Είχε 27 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Μίλτος Βασαμανίδης με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παύλος Τηγάνης έχοντας 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο & 4 λάθη.

Που κρίθηκε:  Οι νικητές πάτησαν το γκάζι στο β μέρος και δεν ξανακοίταξαν πίσω.