Στην υπερηλιακή μάχη (βάση ονομάτων) νικητές οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ απέναντι στους OLD DOGS με 57-63.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Αρχέλαο και Αχλαδιανάκη για να απαντήσουν οι Παναγούλιας και Μιχαηλίδης. Με βολές όμως των Τσιβούλα και Αρχέλαου και καλάθι του 2ου έγινε το 4-10. Ο Σχοινάς αύξησε τη διαφορά αλλά οι OLD DOGS με καλάθια των Καμπάνη, Παναγούλια και Μιχαηλίδη μείωσαν στον πόντο. Ο Σχοινάς με σουτ, ο Αχλαδιανάκης από κοντά και ο Τσιβούλας με 1/2 βολές έκαναν το 11-17.

Ο Αρχέλαος σκόραρε αλλά 2 τρίποντα των Κούρβα και Μαργέλου μείωσαν τη διαφορά στους 4. Οι Αρχέλαος όμως και ο Αχλαδιανάκης κατάφεραν να απαντήσουν. Οι OLD DOGS δεν το έβαλαν κάτω και με 2 καλάθια του Μιχαηλίδη Ι. κατάφεραν να πλησιάσουν στους 3. Με σουτ του Σιμιτζή και τρίποντο του Σιχλιμίρη έγινε το 23-31. Ο Παναγούλιας από κοντά και ο Καμπάνης μείωσαν αλλά ο Τσιβούλας με τρίποντο έκανε το 27-34.

Με 2/2 βολές του Μουστάκα έγινε το 30-34 ενώ ο Μιχαηλίδης με σουτ και ο Μαργέλος με τρίποντο έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Σχοινάς απάντησε αλλά ο Μουστάκας ισοφάρισε. Ο Σχοινάς με 4 πόντους του και ο Αρχέλαος με έμμεσο τρίποντο έβαλαν πάλι οδηγούς τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ. Οι OLD DOGS μείωσαν αλλά 2 τρίποντα των Σχοινά και Σιχλιμίρη και ένα δίποντο του 2ου έκαναν το 40-54.

Οι OLD DOGS βρήκαν τη δύναμη στο 4ο δεκάλεπτο να μειώσουν με τον Μουστάκα ενώ οι Μιχαηλίδης, Καμπάνης και Παναγούλιας μείωσαν στους 6. Ο Τσιβούλας όμως είχε την ψυχραιμία από τις βολές όπως και ο Αρχέλαος για το 48-60. Ο Μουστάκας συνέχισε την εξαιρετική του εμφάνιση και μείωσε στους 7 αλλά ένα τρίποντο του Σιχλιμίρη έβαλε τέλος στο ματς. Οι Μουστάκας και Παναγούλιας μείωσαν στο τέλος για το 57-63.

MVP της αναμέτρησης ο Αρχέλαος με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

για τους OLD DOGS ο Παναγούλιας είχε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ έβγαλαν πολλούς αιφνιδιασμούς, σκόραραν βολές και είχαν εξαιρετική ευστοχία στο τρίποντο σε κρίσημα σημεία.