Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου Division (north group 2), η Σφεντόνα αναμετρήθηκε με τους Athenian Warriors! Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με την Σφεντόνα να έχει τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι «μαχητές» πέρασαν για 1η φορά μπροστά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Εν τέλει η Σφεντόνα πήρε την νίκη και παράλληλα μια βαθειά ανάσα! 72-71 ήταν το τελικό σκορ.

Η Σφεντόνα πάτησε το πόδι στο γκάζι στο 1ο δεκάλεπτο. Παίζοντας ονειρικό μπάσκετ, όντας αλάνθαστη και άχαστη πίσω από τα 6.75, δημιούργησε μια διαφορά 19 πόντων υπέρ της. Οι Athenian Warriors δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν και έμειναν αρκετά πίσω από νωρίς. 30-11 ήταν το επιμέρους σκορ.

Ο ρυθμός έπεσε, αλλά η διαφορά διευρύνθηκε στην 2η περίοδο. Η Σφεντόνα συνέχισε να παίζει αρκετά καλή άμυνα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν είχε την λάμψη του προηγούμενου δεκαλέπτου, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να στείλει την διαφορά στους 24 πόντους! Οι Athenian Warriors ήταν παντελώς εκτός ρυθμού και έδειχναν να τα παρατάνε. 16-11 ήταν το επιμέρους σκορ.

Οι Athenian Warriors άλλαξαν μηχανή στο 3ο δεκάλεπτο. Πέταξαν την παλιά και αφού κούμπωσαν την νέα V12 πάτησαν το πόδι στο γκάζι (είδατε τι ακραίο λογοπαίγνιο έκανα;). Με τρομερή ενέργεια και συγκέντρωση έκλεισαν τους διαδρόμους στην άμυνα. Περιόρισαν τα ελεύθερα σουτ και προβλημάτισαν την Σφεντόνα. Επιθετικά οι «μαχητές» ήταν σοβαροί. Πέτυχαν 24 πόντους, δέχθηκαν 12 και μείωσαν στους 12 την κατά τους διαφορά!

Χάρμα οφθαλμών ήταν η 4η περίοδο. Οι Athenian Warriors συνέχισαν να ροκανίζουν την διαφορά κατά τους και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής. Πέρασαν μπροστά με 1 πόντο και έδειχναν να έχουν γυρίσει τούμπα το ματς. Ο Μπαρδούτσος όμως είχε άλλα σχέδια και ευστοχώντας σε 2 βολές στα τελευταία δεύτερα του αγώνα έδωσε την νίκη στην ομάδα του που λίγο έλλειψε να χαρίσει 1 παιχνίδι στο οποίο ήταν μπροστά μέχρι και με 27 πόντους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Μπακαλέξης με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Λούβαρης με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Γκίνης με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 24 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το ζευγάρι βολών στο οποίο ευστόχησε ο Μπαρδούτσος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα!