Oι Beefs συνέχισαν της καλές εμφανίσεις και την 20η αγωνιστική και δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Avengers και πλαόν απέχουν μόλις μια νίκη από τη μαθηματική κατάκτηση της πρωτιάς της West Division 2.

Οι ομάδες συμβάδισαν στην εκκίνηση του αγώνα, με τον Κοντογιάννη (9π) να πρωταγωνιστεί για τους γηπεδούχους ενώ Τζιρίτης και Αντωνίου (με έξι & τέσσερις πόντους αντίστοιχα) απαντούσαν για τους αντιπάλους τους, με τα πρώτα δέκα λεπτά να τελειώνουν με το σκορ στο 15-12.

Το τανγκό κράτησε για επτά λεπτά ακόμα χάρη στο σκοράρισμα του Χατζή (7π) και του Τζιρίτη (4π) .για τους Avengers. Ωστόσο το μαρκάρισμα του Ορέστη ήταν άλυτη εξίσωση με τον δαιμόνιο γκάρντ να σημειώνει 12 πόντους με 3 τρίποντα και παρέα με τους Νικολάου (6) και Λυκογιάννη (3) οι Beefs με επιμέρους 13-5 ξέφυγαν με διψήφια διαφορά (36-25) στη μέση της διαδρομής.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Η αρμάδα του Nioniovic πάτησε το γκάζι με τον Κοντογιάννη να πυροβολεί έξω από την περίμετρο δις και τους Βουρλίτη (4), Νικολάου & Λυκογιάννη (από ένα τρίποντο) έφτασε στο +21 στο άψε σβήσε. Ο Χατζής έδειξε μέρος του επιθετικού του ταλέντου με 8 πόντους για τους "Εκδικητές" με το αποτέλεσμα να είναι στο 56-34 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η απόσταση μεγάλωσε καθώς η κούραση ήταν καταλυτικός παράγοντας για τους Avengers, που ωστόσο βρήκαν χώρους με τους Αναγνωστάκη, Τζιρίτη (από 6) και Χατζή (5). Στην αντίπερα όχθη ωστόσο τα "Βοδινά" κένταγαν με πρωτομάστορα τον Κοντογιάννη (7π) και τους Παπανικολάου (6) , Σταύρου  (5) και Λυκογιάννη (3) να διαμορφώνουν κυρίως από τα 6.75 το ευρύ τελικό 82-51 !

MVP της αναμέτρησης ο Γιάννης Κοντογιάννης με 22 πόντους, 2 ριμπάουντ.και 6 ασιστ ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μάριος Χατζής έχοντας 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λαθάκι.

Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Κώστας Ορέστης μετρώντας 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν μπροστά μετά το 17ο λεπτό και κυριάρχησαν πλήρως !