Καταπληκτική εμφάνιση από τους SALLAS MAVERICKS που επιβλήθηκαν με 66-74 των THUNDERCLUTCH.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά. Με 2 τρίποντα των Αρβανιτάκη και Χριστοδούλου και καλάθι του Κρεμαστά ξέφυγαν νωρίς. Οι Κόλλιας και Πόπορης μείωσαν αλλά ο Χριστοδούλου σκόραρε ξανά. Ο Ηλιόπουλος μείωσε αλλά ένα νέο τρίποντο του Αρβανιτάκη και σουτ του Φασούλα έκαναν το 8-17. Ο Σαλαπάτας μείωσε με τρίποντο αλλά ο Αρβανιτάκης με τον ίδιο τρόπο απάντησε αμέσως. Νέο τρίποντο του Σαλαπάτα αλλά και πάλι ο εκπληκτικός Αρβανιτάκης σκόραρε για 3 για το +9 της ομάδας του.

Ο Φασούλας έκανε το 16-27 αλλά σε εκείνο το σημείο ο Ηλιόπουλος Θ. πήρε την ομάδα πάνω του. Με καλάθια στον αιφνιδιασμό από δικά του κλεψίματα έγινε το 23-27. Ο Κατσάμπης σκόραρε από κοντά ενώ ο Αρβανιτάκης έβαλε δυο ακόμα τρίποντα για το 26-35. Οι γηπεδούχοι σε εκείνο το σημείο έβγαλαν αντίδραση. Αρχικά με καλάθια των Ηλιόπουλου Θ., Πόπορη και Κοκοβέ και στη συνέχεια με 7 σερί πόντους ξανά του Ηλιόπουλου όχι απλά ξύπνησαν αλλά πέρασαν μπροστά με 6 πόντους.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε το ματς. Η ανατροπή είχε γίνει από το -9 στο +6 των γηπεδούχων. Οι SALLAS MAVERICKS όμως με σερί 19 πόντων έκαναν όχι απλά ανατροπή αλλά πήραν και διαφορά ασφαλείας. Ο Γλεντής σκόραρε από κοντά ενώ με βολές των Χριστοδούλου, Κρεμαστά και Φασούλα έγινε το 45-44. Δυο τρίποντα του Αρβανιτάκη έκαναν την ανατροπή ενώ οι Γλεντής και Κρεμαστάς σκόραραν ξανά. Ο Αρβανιτάκης με νέο τρίποντο έκανε το 45-58. Ο Πόπορης μείωσε και ο Κοκοβές σκόραρε σε ένα τρίποντο αλλά οι MAVERICKS με τους Αρβανιτάκη και Φραγκουλίδη απάντησαν. Με καλάθια του Ηλιόπουλου και του Κόλλια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 56-66.

Οι 2/2 βολές του Φασούλα βρήκαν απάντηση από τρίποντο του Πάνου. Ο Φασούλας όμως και πάλι απάντησε. Ο Ψαράκης με βολές μείωσε ενώ ο Σαλαπάτας με τρίποντο έκανε το τελικό 66-74 σε ένα φτωχό 4ο δεκάλεπτο.

MVP της αναμέτρησης ο Αρβανιτάκης με 31 πόντους και 17 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Ηλιόπουλος Θάνος είχε 27 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Η άμυνα των SALLAS έκανε τη δουλειά της στο 3ο δεκάλεπτο ενώ στην επίθεση πέταγαν φωτιές, με καλύτερο εμπρηστή των Αρβανιτάκη των 9 τριπόντων!