Το βράδυ της Τρίτης (09/4) οι Blue Sharks-Neurolife φιλοξένησαν τους Last Dancers με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την 12η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε αρκετά εύστοχα για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσαν το σκορ σε 17-10. Για τους Last Dancers ο Κλαυδιανός πέτυχε (6) πόντους με δυο τρίποντα ενώ για τους γηπεδούχους ο Τομαράς και ο Μπίσκος με (5) πόντους ο καθένας.

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, και ο πίνακας έδειχνε 28-34 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Blue Sharks-Neurolife ο Μούσουρας πέτυχε (7), για τους φιλοξενούμενους ο Κλαυδιανός πέτυχε ακόμη (11) πόντους και ο Σουσανίδης σκόραρε (4) μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Dancers πάτησαν το πόδι στο γκάζι και αύξησαν την διαφορά και το σκορ διαμορφώθηκε 39-52 στο τριαντάλεπτο. Οι Last με τον Λυντέρη Σ. να πετυχαίνει (7) και τον έτερο Λυντέρη Σ. (4), για τους γηπεδούχους ο Μπίσκος σκόραρε (5), οι Μάμμας και Πέππας από (2).

Στη τέταρτη περίοδο οι «χορευτές» παίζοντας πολύ καλή άμυνα τελείωσαν το παιχνίδι και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 51-67. Ο Μπίσκος και ο Μάμμας πέτυχαν από (4) πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ για τους Last ο Σουσανίδης πρόσθεσε ακόμη (9) πόντους και 7 ριμπάουντ στο παλμαρέ του με τους Dancers να παίρνουν την δωδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο «Big Σούσα» Κώστας Σουσανίδης ο οποίος σκόραρε 18 πόντους, μάζεψε 20 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, σκέπασε τα ταμπλό 3 φορές και έκανε 3 κλεψίματα με 42 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παύλος Μπίσκος, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα με 16 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιώργος Κλαυδιανός με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από την ευστοχία των φιλοξενούμενων μετά την πρώτη περίοδο, αλλά και στο καθαρό μυαλό που τους έδωσε ελεύθερα σουτ για να αυξήσουν το προβάδισμα.