Με 53-59 επικράτησαν οι THUNDERCLUTCH των ΓΕΡΟΝΤΩΝ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-7 με τους Κόλλια, Ηλιόπουλο, Ψαράκη και Κοκοβέ. Ο Αρχέλαος μείωσε με 4 πόντους του αλλά με τρίποντα των Ηλιόπουλου και Κόλλια έγινε το 6-12. Και πάλι ο Αρχέλαος μείωσε αλλά με έμμεσο τρίποντο του Ηλιόπουλου και καλάθι του Πόπορη έγινε το 8-20.

Ο Τσιβούλας σκόραρε 4 πόντους για να απαντήσει ο Πόπορης. Σε εκείνο το σημείο με σερί 12 πόντων οι THUNDERCLUTCH ξέφυγσαν με 23. Ο Δήμος με τρίποντο αρχικά και ο Ψαράκης με 4 πόντους από κοντά σε δεύτερο χρόνο έκαναν τη διαφορά ενώ και ο Καραλούλης ευστόχησε σε τρίποντο. Ο Αρχέλαος μείωσε με 2/2 βολές αλλά ο Ηλιόπουλος σκόραρε ξανά.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά. Ο Τσιβούλας σκόραρε για να απαντήσει ο Πάνος. Και πάλι ο Τσιβούλας από κοντά σκόραρε ενώ ο Δημόπουλος με τρίποντο μείωσε στους 19. Ο Αρχέλαος με άλλους 4 πόντους και ο Τσιβούλας έριξαν τη διαφορά στους 15 για να απαντήσει ο Δήμος. Ωστόσο ο Αρχέλαος που ήταν φοβερός με 4 πόντους και ο Τσιβούλας από κοντά μείωσαν στους 11.

Ένα τρίποντο του Κόλλια ήταν το 1ο καλάθι στο 4ο δεκάλεπτο για να πάρει την σκυτάλη ο Σιμιτζής με τον ίδιο τρόπο. Ο Ηλιόπουλος σκόραρε αλλά με τους Τσιβούλα και Αρχέλαο οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ μείωσαν στους 7 κάνοντας το ματς ντέρμπι ξανά. Οι ίδιοι παίχτες σκόραραν εκ νέου αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 2 φορές με τους Κοκοβέ και Καραλούλη. Ο Σιχλιμίρης με 2 τρίποντα του μείωσε στους 5 αλλά οι βολές του Καραλούλη και τα άστοχα σουτ στο τέλος δεν επέτρεψαν να γίνει η ανατροπή.

MVP της αναμέτρησης ο Ηλιόπουλος με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ ο Αρχέλαος είχε 21 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η διαφορά που πήραν οι THUNDERCLUTCH ήταν αρκετή για να τους κρατήσει μέχρι τέλους.