Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου Division (north group 1), η Tune Squad  αναμετρήθηκε με το High Post. Η αναμέτρηση  χαρακτηρίστηκε από πολύ πίεση, καθώς το ματς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. 39-44 ήταν το τελικό σκορ με την Tune Squad να παίρνει μια τιτάνια νίκη!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Η Tune Squad επέβαλλε τον ρυθμό της πέτυχε 14 πόντους δεχόμενη 9. Το High Post ξεκίνησε νευρικά και το πλήρωσε. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Παπαναστασίου και 3 πόντους ο Ηρειώτης. 4 είχε ο Παπαδάτος και από 3 Γεωργόπουλος και Τσαντζαλής.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Η διαφορά έφτασε τους 9 πόντους με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν (με δυσκολία) το παιχνίδι και τον ρυθμό. 8-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Το High Post είχε πρόβλημα στην επίθεση. Για το High Post 2 καλάθια έβαλε ο Μαντάκος. Στα 2 τρίποντα του Τσαντζαλή και στους 4 πόντους του Ριζογιάννη βασίστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι γηπεδούχοι στο 3ο  δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι με περίσσιο πάθος και ρυθμό κατάφεραν να εκμηδενίσουν την κατά τους διαφορά. Πέτυχαν 16 πόντους, δέχθηκαν 5 και μετέτρεψαν το -9 σε +2. Η Tune Squad κουράστηκε και αυτό φάνηκε. Για τους νέους ηνίοχους 7 πόντους έβαλε ο εκπληκτικός Κακομανώλης. 5 είχε ο Παπαναστασίου. 3 είχε για την Tune Squad ο Παπαδάτος.

Τρομερά πιεστικό ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Με την διαφορά στο καλάθι όλα ήταν πιθανά. Μολαταύτα, η Tune Squad το πίστεψε περισσότερο και βγάζοντας πολύ ενέργεια κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη! 6-13 ήταν το επιμέρους σκορ με το ματς να λήγει 39-44! Για τους νικητές 5 είχε ο Τσαντζαλής και 4 ο Παπαδάτος. Για τους ηττημένους Κακαμανώλης, Τσαπρούνης και Κοπελιάς είχαν από 1 καλάθι έκαστος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Τσαντζαλής με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0), 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Κακομανώλης με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ (8-3), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 25 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Ριζογιάννης με 6 πόντους και 10 ριμπάουντ (5-5) σε 27 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα τρίποντα του Τσαντζαλή που κράτησαν όρθια την Tune Squad, όταν το χρειάστηκε!