Άνετη επικράτηση για τους BEEFS με 44-65 επί των OLD DOGS.

Με σερί 0-15 ξεκίνησε το ματς. Οι Ορέστης και Κανδηράκης με τρίποντα αρχικά. Στη συνέχεια ο 1ος με σουτ 2 πόντων και ο Κανδηράκης με νέο τρίποντο μπήκαν πολύ ζεστοί. Μάλιστα ο Ορέστης σκόραρε άλλους 4 πόντους για το 0-15. Ο Μιχαηλίδης σκόραρε αλλά 2 ακόμα τρίποντα από τους Κανδηράκη και Λυκογιάννη έκαναν το +20.

Ο Παπακωνσταντίνου αυτή τη φορά σκόραρε τρίποντο για να μειώσουν οι Μουστάκας και Γκέος από κοντά. Ο Παπακωνσταντίνου ήταν ξανά εύστοχος σε σουτ 3ων πόντων ενώ ο Βουρλίτης έκανε το 6-30. Ο Μιχαηλίδης απάντησε ενώ ο Μουστάκας σκόραρε σε τρίποντο. Ο Ορέστης όμως πήρε το όπλο του και με 5 πόντους του έκανε το 11-35. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Γκέο και Μουστάκα αλλά ο Ορέστης στο τέλος σκόραρε ξανά.

Μια αντεπίθεση των OLD DOGS στο 2ο ημίχρονο έριξε τη διαφορά. Ο Μουστάκας σκόραρε από κοντά ενώ ο Καραχρήστος που πέρασε στο ματς με 3 τρίποντα σερί έκανε το 27-39. Ο Κανδηράκης απάντησε με 7 πόντους του και ο Βουρλίτης έκανε το 27-48.Στο καλάθι του Γκέου απάντησε με τρίποντο ο Παπακωνσταντίνου ενώ ο Μουστάκας έγραψε το 31-51.

Οι γηπεδούχοι με τον Γκέο αρχικά και τους Καραχρήστο και Μιχαηλίδη σε 2ο χρόνο μείωσαν αλλά ο Τριαντάφυλλος από κοντά και ο Ορέστης με τρίποντο και σουτ 2 πόντων έβαλαν τέλος στο ματς. Ο Γκέος μείωσε ενώ ο Μαργέλος με τρίποντο και ο Μιχαηλίδης έκαναν το 44-62. Ένα τρίποντο του Ορέστη στο τέλος έγραψε το τελικό 44-65.

MVP της αναμέτρησης ο Ορέστης με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

για τους OLD DOGS ο Μουστάκας είχε 9 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η διαφορά των ομάδων ήταν πολλή μεγάλη, ο Ορέστης ήταν σε τρελά κέφια ενώ ο Κανδηράκης με τρίποντα έσπαγε το ρυθμό των αντιπάλων όταν μείωναν το σκορ.