Την δεύτερη θέση της North Division 2 κατέλαβαν το βράδυ της Τρίτης οι Proboraptors καθώς επικράτησαν άνετα επί των Saronic Hornuts που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, σε ένα ακόμα deja vue του περυσινού τελικού του Summer League !

Οι γηπεδούχοι πήραν φόρα με το ξεκίνημα. Με το δίδυμο Τραϊφόρου και Μουσούντα (από 6π) να σκοράρει πέριξ του καλαθιού και το τρίποντο του Λαμπρινού συνάμα με τη γρανιτένια τους άμυνα (δέχθηκαν μόλις έξι πόντους) απέκτησαν διαφορά που έλαβε διψήφιο πρόσημο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (17-6).

Η ενέργεια που έφεε ο Ζερβόπουλος από τον πάγκο (8π) παρέα με τους Σαχά και Μουσούντα (από 4π) τους έφερε στη συνέχεια στο +15, με τους Φιλιππίδη (5), Παπαδόπουλο (4) και ένα τρίποντο του Βρυώνη να μειώνουν σε 35-22 στο ημίχρονο.

Τα παιδιά του Προμπονά είδαν τον Αβούρη να παίρνει τη μπαγκέτα με οκτώ πόντους μετά την ανάπαυλα συνθέτοντας ένα δυνατό ντουέτο με τον Σαχά (5π) στο ζωγραφιστό, με την απόσταση να μεγαλώνει ως το +23. Ο Παπαδόπουλος ήταν ο πιο δραστήριος με έξι πόντους για τους Saronic, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 52-32.

Στα τελευταία λεπτά Αβούρης και Τραϊφόρος με 9 και 7 πόντους αντίστοιχα πρωταγωνίστησαν με τον πρόεδρο Βαλέντζη να βάζει την πινελιά του. Από την αντίπερα όχθη ο Παπαδόπουλος είχε τέσσερις πόντους και οι Κυριακόπουλος, Γουναρίδης και Τσόλας από ένα καλάθι διαμορφώνοντας το τελικό 73-43. 

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Τραϊφόρος με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Από τους Hornuts καλύτερος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο αλάνθαστος Διονύσης Αβούρης που κατέγραψε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πάτησαν εξ' αρχής το γκάζι και δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες.