Για την 21η και προτελευταία στάση της κανονικής περιόδου της West Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου οι Sallas Mavericks φιλοξένησαν τους Mad Frogs με τους δεύτερους να επικρατούν στο νήμα, με 2/3 βολές από τον Κωστόπουλο 1.6" πριν τη λήξη μετά από μια εξαιρετική "κλειστή" αναμέτρηση και σαραντάλεπτη μάχη εξασφαλίζοντας έτσι την τέταρτη θέση του ομίλου .

Στην απόλυτη ισορροπία κινήθηκε το παιχνίδι κατά την εκκίνηση του. Κατ' ουσίαν οι δύο μεγάλοι σκόρερς των ομάδων, Brkc (8) και Αρβανιτάκης (9) αντιπαρατέθηκαν με το καλησπέρα, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει σιόπαλο με 11-11.

Οι Frogs επιχείρησαν να ξεφύγουν στην αρχή της δεύτερης περιόδου, με τους Γιαννόπουλο (6) και Καραντζούνη (5) να μπαίνουν στην εξίσωση δίνοντας τους αβαντάζ 8 πόντων. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά αντέδρασαν άμεσα με τα τρίποντα του Αρβανιτάκη (6) και τους Σφήκα (5) και Χριστοδούλου (4) και με επιμέρους 14-5 προσπέρασαν με βραχεία κεφαλή (28-27) στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Τα συγκροτήματα πήγαιναν πόντο πόντο με τα "Τρελά Βατράχια" να στηρίζονται στους Brkc (6) και στα τρίποντα των Γιαννόπουλου και Κωστόπουλου. Οι Sallas από την αντίπερα όχθηείδαν τον Αρβανιτάκη (6) να συνεχίζει το κρεσέντο του από τα 6.75 και με τον Σφήκα (5) σταθερή απειλή γύρω από το ζωγραφιστό πήραν διαφορά πέντε πόντων (44-39) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Μάχες σώμα με σώμα και κατοχή με κατοχή είχαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον ρυθμό να βαίνει μειούμενος εκατέρωθεν. Ο Σφήκας ανέλαβε δράση με πέντε πόντους για τους Mavericks, όμως ο Brkc το πήρε πάνω του για την παρέα του Αδαμόπουλου ! Με 12 πόντους ήταν ασταμάτητος και έκανε το 51-53, με τον Σφήκα να ισοφαρίζει με δύσκολο jump shoot στα 18" ! Οι Mad Frogs έδωσαν τη μπάλα στον Brkc που γλίστρησε, αυτή κατέληξε στον Κωστόπουλου που πήρε φάουλ πάνω στην απόπειρα τριών πόντων από τον Γλεντή, και 1.6" πριν το τέλος έβαλε 2/3 για να γράψει το τελικό 53-55 !

MVP με double double o Srdjan Brkc. Είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ο bomber Στέφανος Αρβανιτάκης με 21 πόντους (7/13 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Γιαννόπουλος που μέτρησε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση του Βrkc στην τελική ευθεία και την εμπειρία των νικητών.