Άλλη μια νίκη πέτυχαν το βράδυ του Σαββάτου οι Stovronto Raptors στο πλαίσιο της 21ης πράξης της South Division 2 απέναντι στους Pioneers και πλέον βρίσκονται στην έβδομη θέση και κυνηγούν ακόμα και την έκτη στην τελική κατάταξη του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν αρχικά με τυος Μπιζίκο (6) και Σακελλαρίδη (4) πρώτια βιολιά, όμως οι αντίπαλοι τους με σερί 7-0 από τους Χαραλαμπόπουλο (8π), Πλακα (4) και Ιφτιχαρ προσπέρασαν με 13-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Raptors γκάζωσαν και ανέτρεψαν τα δεδομένα στη συνέχεια. Με επιμέρους 9-2 και το ντουέτο Μπιζίκου (8π με δύο τρ) και Σακελλαρίδη (7π) να ηγείται αποσπάστηκαν καθώς συνάμα η άμυνα τους ήταν υποδειγματική. Δέχτηκαν μόλις 6 πόντους (Χαραλαμπόπουλος 3) και έφτασαν σε διψήφια απόσταση (32-22) στο ημίχρονο.

Η παράσταση των Stovronto ήταν εξίσου θεαματική και μετά τη διακοπή. Στους συνήθεις ύποπτους Μπιζίκο (8) και Σακελλαρίδη (5) προστέθηκαν οι Μπουλέτος (4) και ανθίτης (3) που έφεραν τη διαφορά ως το +18. Στις τελευταίες όμως στιγμές του τρίτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τους Χατζηιγνατίου και Χαραλαμπόπουλο (από 7π έκαστος) και με το δικό τους 9-0 μείωσαν σε 54-41 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά οι Pioneers έκαναν μια επική αντεπίθεση ! Με σερί 11-0 και τον Χατζηιγνατίου να το παίρνει πάνω του με 11 π΄ντους μείωσαν στο καλάθι. Οι Stovronto σκόραραν με το σταγομέντρο με το άγχος να τους κυριεύει ! Ο Χαραλαμπόπουλος μείωσε σε 59-58, με τον Σακελλαρίδη να λυτρώνει την ομάδα του ευστοχώντας σε βολή για το τελικό 60-58 καθώς ο Χατζηιγνατίου αστόχησε σε τρίποντο στη λήξη !

MVP : Με double double o Γιάννης Σακλελλαρίδης που είχε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 4 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Νίκος Μπιζίκος που κατέγραψε 22 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : στις λεπτομέρειες που ήταν με τους νικητές καθώς άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους !