Bράδυ Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και οι Tesseract υποδέχτηκαν τους Itah Jazz για την 21η αγωνιστική της division 2. Oι γηπεδούχοι, ξεκινώντας δυνατά από την αρχή του ματς επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και πέτυχαν μία ακόμα νίκη που τους κρατά ψηλά. 

Οι Τesseract μπήκαν αφηνιασμένοι στο παρκέ. Με τον Γεωργακόπουλο να πυροβολεί ασταμάτητα από τη γραμμή των 6,75 και τον Διαθεσόπουλο να συνεπικουρεί, οι ασπρόμαυροι έφτασαν στο εντυπωσιακό 26-5 στο τέλος της πρώτης περιόδου, κάνοντας σαφές ότι δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. 

Τα πράγματα στη συνέχεια ήταν πιο ισορροπημένα. Ο Σπανός με 12 συνεχόμενους πόντους του, βοήθησε τους Itah Jazz να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι, προσφέροντας σημαντικές λύσεις. Έτσι. το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 13-14, με τη διαφορά να μειώνεται ελαφρώς στους 20 (39-19). 

Μετά την ανάπαυλα, η εικόνα τους ματς έμεινε ως είχε. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 14 με μπροστάρη τον Σταματάκη αλλά οι Tesseract δεν φοβήθηκαν. Βρήκαν τις απαντήσεις και επανέφεραν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (48-27). 

Η τέταρτη περίοδος τσούλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση, οι Itah Jazz κουράστηκαν και έτσι ήρθε το τελικό 59-39 που κρατάει τους Tesseract στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. 

ΜVP: Φοβερός και τρομερός ο Μάρκος Γεωργακόπουλος που είχε 19 ποντους  (5/6 τρ.), 8 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 3 κλεψίματα και 25 eff.

Παίκτης κλειδί: Μαέστρος ο Βουδούρης με 7 ασσίστ που είχε και 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. 

Πρώτος σκόρερ του ματς, αλλά και του αγώνα, ο Χρήστος Σπανός με 21 πόντους.