Τι αν κι αν το βράδυ της Κυριακής οι The Margi ήταν μόλις με μια διαθέσιμη πεντάδα απέναντι στους Hoopfellas ; Επικράτησαν άνετα μετά τα πρώτα δέκα λεπτά στο πλαίσιο της 21ης στροφής της East Division 2 και φιγουράρουν στα ψηλά της βαθμολογίας.

Στην εκκίνηση οι ομάδες ήταν λίγο μουδιασμένες και δεν βρήκαν ρυθμό. Οι γηπεδούχοι με έξι πόντους από τον Μπίλια και πέντε από τον Τσιμπάκη πήραν κεφάλι στο σκορ με τους αντιπάλους τους να μην μένουν μακριά χάρη στο τρίποντο του Μπέλμπα και τα καλάθια των Αργυριάδηδων, για το 13-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Margi ανέπτυξαν ταχύτητα στη συνέχεια. Με σερί 9-0 και το ντουέτο Ξανθάκη (9) και Κουτσούμπα (8) να σκοράρει αφειδώς έφτασαν σε διψήφια απόσταση και παρά την προσπάθεια από τους Καλαλή-Καλαλέ (6) και Κατσούλη (5) προηγήθηκαν με 34-19 στο ημίχρονο.

Με νέο 10-0 μετά την ανάπαυλα με τους Κουτσούμπα (8) και Μπίλια (7) σε πρώτο ρόλο η διαφορά ξεπέρασε τους είκοσει πόντους. Για τους Hoopfellas Καλαλής-Καλαλές και Β. Αργυριάδης είχαν από τέσσερις και ο Μπέλμπας ένα ακόμα τρίποντο. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 53-32.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Fellas δεν φάνηκαν απειλητικοί με τον Καλαλή να σκοράρει έξι πόντους και τον Κατσούλη τέσσερις, ενώ στην αντίπερα όχθη οι "ξενοδόχοι" συντήρησαν άνετα τη διαφορά που είχαν με τους Κουτσούμπα (9), Μπίλια (5) και Πετρίδη (3) να σκοράρουν από μακριά και να κατακτούν το ροζ φύλλο με το τελικό 71-49.

MVP ήταν με double double ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Είχε 30 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λαθάκι. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Κατσούλης επίσης με double figures και 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 ασιστ.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Χρήστος Μπίλιας που κατέγραψε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ταχύτητα και την ποιότητα των νικητών.