Ιt's a kind of Tragics !
TRAGICS VS GIN SUPERTONICS 64-43
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
TRAGICS
1123151564
GIN SUPERTONICS
2268743

Μεγάλη νίκη στο άνοιγμα της 21ης στροφής του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 πέτυχαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Τragics, όταν και φιλοξένησαν τους Gin Supertonics και πλέον πατάνε γερά στην πεντάδα, ισοβαθμώντας με People Cafe και Fatherland Havaliers !

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση.  Με τα καυτά εξάσφαιρα των Πολύζου (9), Γ. Μωραϊτη (8) και Καλυβη σημείωσαν έξι τρίποντα αποκτώντας διαφορά με το καλησπέρα. Ο Ντάσιος (8) και το τρίποντο του Χριστακίδη ήταν οι μόνες αντιδράσεις των ανιτπάλων τους με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με double score (11-22) !

Τα πράγματα γύρισαν τούμπα στη δεύτερη περίοδο. Οι γηπεδούχοι με τον Γκόρο να παίρνει τη μπέρτα του Σούπερμαν με 16 πόντους ,αρχικά με επιμέρους 13-4 πλησίασαν στο καλάθι. Η άμυνα τους λειτούργησε υποδειγματικά επιτρέποντας μόλις έξι πόντους για τους Gin, και με νέο επιμέρους 10-2 με τον Κομιανό (5) να συνεπικουρεί προσπέρασαν με 34-28 στη μέσητης διαδρομής !

Οι Tragics διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και στο τρίτο δεκάλεπτο με το τέμπο να πέφτει αμφότερα. Τα τρίποντα από τους Χριστακίδη (6) και Πράσσο(3) παρέα με τον Ντάσιο (4) έφεραν την απόσταση σε διψήφια τιμή καθώς στην αντίπερα όχθη προσπάθησε μόνο ο Τσιολάκης (4), με το αποτέλεσμα να βρίσκεται στρο 49-36 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι "Τραγικοί" κυριάρχησαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ, με τον ορεξάτο Χριστακίδη (7) και τον Κομιανό (6) σε πρώτο ρόλο. Η διαφορά ξεπέρασε τους είκοσι παρά την προσπάθεια του Πολύζου (4) με τη λήξη να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν δίκαια με το τελικό 64-43.

Mvp του αγώνα ο ξεχωριστός Δημήτρης Γκόρος με double figures και 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Φίλιππος Πολύζος, επίσης με double double έχοντας 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και δύο λάθη.

Key player: Ο Λεωνίδας Χρηστακίδης μετρώντας 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ανατροπή των νικητών στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μετά πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω !