Την τέταρτη θέση εξασφάλισαν οι Cobra Kai το βράδυ του Σαββάτου όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Τσακορούκουνες στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 21ης στροφής της East Division 2 χάρη στο μοναδικό σόοου του Μπάζιου και πλέον περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να δουν εαν καταταγούν ακόμα και τρίτοι (εαν στραβοπατήσουν οι The Margi).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυνατή εκκίνηση και προηγήθηκαν με double score (7-14) χάρη στον Μπάζιο (11π) όμως οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν με το κουαρτέτο Αρτινού, Κουλέντη, Χρονόπουλου (απο 5π) και το τρίποντο του Παπουτσή ισοφαρίζοντας σε 18-18 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο Μπάζιος συνέχισε την υψηλή πτήση με ακόμα 11 πόντους και στη δεύτερη περίοδο και με τη συνέργια του Ρηγόπουλου από τα 6.75 οι Cobra πήραν ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους Σταφυλαράκη, Λάμπρου και Αρτινό (από 4π έκαστος) στο φινάλε του πρώτου μέρους με 32-37.

Με τον Μπάζιο να παραμένει σε άγρια κατάσταση (14π) οι φιλοξενούμενοι με σερί 11-0 μετέτρεψαν το εύθραυστο 39-41 σε 39-52 αποκτώντας διψήφια απόσταση μετά την ανάπαυλα. Για τους Τσακορούκουνες Αρτινός με τέσσερια και Παπουτσής με ένα τρίποντο ήταν οι πιο δραστήριοι, με το σκορ να είναι στο 43-54 στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους γηπεδούχους με τον Λάμπρου (7) να είναι ο μόνος που απειλούσε. Από την αντίπερα όχθη Μπάζιος με 12 και Ρηγόπουλος με οκτώ έκαναν ότι ήθελαν, με τους Cobra Kai να κατακτούν το ροζ φύλλο με άνεση με το τελικό 54-80.

Μvp ποιός άλλος από τον Παναγιώτη Μπάζιο ; Μόνο σπαθιά δεν κατάπιε στο διάβα του πετυχαίνοντας 48 πόντους, αλλά και 32 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ , 3 λάθη και 65 EFF ! Για τους ηττημέους καλύτερος ήταν ο Βαγγέλης Κουλέντης με 9 πόντους, 22 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο bomber Κώστας Ρηγόπουλος έχοντας 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στη μοναδική παράσταση του Μπάζιου και τη διάθεση των νικητών στο δεύτερο μισό !