Τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι-οφ κράτησαν ζωντανές οι Vikings το βράδυ της Κυριακής όταν και συνάντησαν στον Κορυδαλλό τους ColdNSteak Warriors επικρατώντας στο τέλος στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της South Division 2.

Οι γηπεδούχοι είχαν εκρηκτική εκκίνηση. Με άμυνα από ατσάλι και τους Κολιούση (6) και Μπεχράκη (3) να τους καθοδηγούν στο μπροστινό μέρος του παρκέ προηγήθηκαν με 10-1. Ο Μαργαρίτης (6) ωστόσο μείωσε από την άλλη πλευρά σε 15-7 στο αρχικό δεκάλεπτο.

Κι ότι είδαμε αυτά πρώτα δέκα λεπτά, ε, αντιστρέψτε το ! Στην αρχή της δεύτερης περιόδου μπορεί η διαφορά να πήγε στο +12 για τους Σκανδιναβούς, όμως οι "Πολεμιστές" πήραν μπρος και έκαναν αυτό που λέει τ' όνομα τους. Με τους Μαργαρίτη (9) και Καραντώνη (5) να δείχνουν τον δρόμο με επιμέρους 2-16 ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν με 21-23 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα η αναμέτρηση είχε δύο όψεις. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +8 με τον Καραντώνη (5) δραστήριο, όμως οι αντίπαλοι τους που στο μεταξύ είχαν να σκοράρουν κοντά ένα δεκάλεπτο πήραν μπρος και με τα καλάθια στο fast break από τους Μπεχράκη (4), Κολιούση (3) και Ζαχαράτο (2) έφτασαν σε απόσταση ενός σουτ (30-33) στο τριαντάλεπτο.

Οι μεγάλες συγκινήσεις έμεειναν για το τέλος . Οι ColdNSteak Warriors πήραν διαφορά έξι πόντων χάρη στους Μαργαρίτη (6) και Βάτσο (4), όμως ένα 7-0 από τον Ζαχαράτο έκανε το 46-45 ! Στα δύο λεπτά είχαμε συγκλονιστική εξέλικη. Ο Μαργαρίτης αρχικά και μια βολή του Βάτσου έκαναν το 46-48, αλλά στα 30" ένα ακόμα τρίποντο του Ζαχαράτου έγραψε το 49-48. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς τόσο ο Καραντώνης όσο και ο Μαργαρίτης αστόχησαν από τη γραμμή των βολών (στα 23" και στα 8") με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το "δίποντο" που τους κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της προνομιούχου όγδοης θέσης !

MVP αναδείχθηκε ο Σταύρος Μπεχράκης με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double twenty o Γιάννης Μαργαρίτης που είχε 24 πόντους, 20 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 μπλοκ και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο ψυχρός εκτελεστής Νίκος Ζαχαράτος. Με 12 πόντους οδήγησε την ομάδα του προς τη νίκη μετρώντας και 4 ριμπάουντ, ισάριθμες ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λαθάκι.

Που κρίθηκε : Στον οίστρο του Ζαχαράτου στα τελευταία λεπτά, αλλά και στην αστοχία από τη γραμμή της φιλανθρωπίας για τους αντιπάλους τους.